KAKO DA VAŠ BIZNIS NE TRPI POSLEDICE KOVID KRIZE? Evo rešenja, pomoći će vam da ceo svet postane vaš WEBSHOP! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO DA VAŠ BIZNIS NE TRPI POSLEDICE KOVID KRIZE? Evo rešenja, pomoći će vam da ceo svet postane vaš WEBSHOP!

Rešenje pomoću kog ćete moći da kontrolišete ceo prodajni proces i proširite biznis ne na komšiluk, ne na region, već - na ceo svet.

  Izvor: MONDO / SAP

Kovid pandemija je nesumnjivo uticala na sve sfere života, ali čini se da ništa nije pretrpelo takve turbulencije, kao one kroz koje su prošle različite industrije i vlasnici malih, ali i velikih biznisa.

“Nova realnost” i očigledna nadolazeća kriza - naterala je mnoge biznise da prilagode svoje poslovanje novonastaloj situaciji, kako bi posao održali na nogama.

Možda će vas zanimati:

Restorani, prodavnice, marketi, veliki trgovinski lanci: svi su uložili napore da dopru do kupaca i van tradicionalnih okvira. Oni, koji to nisu - sigurno su se zapitali kako to da učine.

Da li se slično dogodilo i vama?

Ako je odgovor u bilo kojoj meri potvrdan, sigurno tražite načine da vaš biznis održite i učinite profitabilnim i tokom neizvesnih vremena.

Zato - nastavite sa čitanjem.

  Izvor: Pexels, MONDO / PixaBay

Ako ste vlasnik biznisa ili vodite preduzeće, šta je jedna stvar koju ste sa sigurnošću mogli da zaključite tokom trajanja pandemije? Odgovor je: korisnici i potrošači cene brendove i kompanije koje im garantuju sigurnu i bezbednu kupovinu, kao i proizvode koji im bez fizičkog kontakta mogu doći na kućnu adresu. One, koje možete poručiti iz udobnosti svoje fotelje. Jednostavno rečeno: biznisi koji su u stanju da se prilagode potrebama i zahtevima mušterija i budu dostupni i u uslovima kada sve postaje nedostupno, najbolje će proći i u periodima krize.

Ako se takav izazov našao i pred vašim biznisom, rešenje se zove - DIGITALIZACIJA BIZNISA, prelazak na onlajn prodaju.

Kako je primeniti?

Dobra stvar je što je većina potencijalnih korisnika ili potrošača već duboko “zagrizla” u digitalni svet. Oprobali su onlajn kupovinu - i čini se da im se dopalo.

Vodeće svetske kompanije, kao i trgovci i proizvođači, brzo su uočili koliko je važno da baš sad optimizuju procese i povećaju produktivnost i pređu na onlajn poslovanje, pokrenu svoj webshop ili započnu prodaju svojih proizvoda i putem interneta. Ko još ne bi voleo da u izazovnom vremenu smanji troškove, a poveća profit i pronađe nove kupce? Tu nastupa SAP Commerce Cloud.

  Izvor: MONDO / PhotoMIX Company, Pexels

Možda vam sad zvuči komplikovano, ali SAP Commerce Cloud je rešenje putem kog ćete moći da kontrolišete ceo prodajni proces i proširite svoj biznis ne na komšiluk, ne na region, već - na ceo svet. Ono korisnicima omogućava kontrolu nad procesima komunikacije, prodaje i korisničke podrške, kako bi biznisi neometano prodavali svoje proizvode preko svih kanala distribucije.

U čemu je snaga ovog alata, zašto treba da razmislite o korišćenju istog? Pomaže vam da, sem pronalaska novih klijenata, iste i zadržite, jer ceo prodajni proces teče glatko, jednostavno i u par koraka. Softver obezbeđuje korisničko iskustvo kojim će svaki kupac biti oduševljen, a već znamo pravilo da je samo zadovoljan kupac - lojalan kupac.

  Izvor: MONDO / PhotoMIX Company, Pexels

Počevši od prve pretrage, pa sve do naručivanja proizvoda, korisnici su motivisani da ostvaruju više kupovina, i samim tim ispunjavaju krajnji cilj - čine vašu kompaniju digitalno uspešnom!

Opremite se dobrim alatima, digitalizujte biznis: želimo vam uspešnu onlajn prodaju i mnogo zadovoljnih kupaca širom sveta!

/PROMO TEKST/

Pročitajte i ovo:

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA