Sve što vas zanima o radu eUprava onlajn sajta i njegovim uslugama | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve što vas zanima o radu eUprava onlajn sajta i njegovim uslugama

Na Portalu eUprave od danas dostupan automatski info servis.

  Izvor: MONDO / eUprava

Od 21. maja je na Portalu eUprava omogućen automatski info servis kojim građani mogu da dobiju informacije i odgovore na pitanja o uslugama elektronske uprave.

Građani ovom servisu mogu da pristupe na početnoj stranici Portala eUprava i dobiju odgovore na pitanja o elektronskoj upravi, elektronskom identitetu, uslugama kao što je elektronska prijava dece u vrtić, zakazivanje termina za dobijanje ličnih dokumenata, elektronskoj prijavi rođenja deteta i mnoge druge.

Možda će vas zanimati:

Kako bismo građanima pružili odgovore na njihova pitanja u što kraćem roku tim Kancelarije za IT i eUpravu posvetio se razvoju ovog automatskog info servisa. Pozivamo građane da sva svoja pitanja i nedoumice postave ovom servisu, jer što više budu pitali sam servis će biti pametniji i bogatiji znanjem. Ovo je još samo jedan primer kako javna uprava može da bude u službi svojih građana”, izjavio je doc. dr Mihailo Jovanović, direktor Kancelarije za IT i eUpravu.

Automatski info servis trenutno je dostupan u BETA verziji, tako da pozivamo sve građane da zajedno naučimo ovaj servis kako bi pružao što kvalitetnije i preciznije odgovore na njihova pitanja.

Posetite Info eUprava stranicu na novoj adresi.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA