Zaštitite svoj startap od uticaja pandemije virusa korona pravim savetima | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaštitite svoj startap od uticaja pandemije virusa korona pravim savetima

Prilika za startape - predstavljanje ideja i saveti iskusnih znalaca kako se suočiti sa krizom nakon pandemije u Srbiji i svetu.

  Izvor: MONDO / OTP

Privrednici i preduzetnici zabrinuti su u kojoj meri će pandemija virusa korona imati efekta na njihove biznise i poslovanje, a procenjuje se da će najveći udar osetiti startapovi.

Zak Koelius je američki preduzetnik i investitor, koji je uspeo da sačuva i unapredi porodični startap tokom krize 2008. godine, a sad je spreman da svoje savete podeli sa našim startap predstavnicima.

Možda će vas zanimati:

Nakon što je rešio veliki broj izazova sa kojima se startapovi sreću danas, konačno je prodao biznis i postao investitor kompanije Cruise Automation, vredne milijardu dolara, koja je prodata General Motors kompaniji. Zak će biti jedan od govornika na velikom startap događaju u organizaciji PortfoLion VC i Startup Europe Networks-a 8. maja.

Govoriće o tome kako se startap osnivači mogu pripremiti za ekonomski pad, uz iskustvene savete šta je potrebno za unapređenje otpornosti kompanije, ali i kako iskoristiti nove mogućnosti, koje se neminovno pojavljuju.

Glavna obraćanja će biti proširena panel diskusijom o investicijama tokom i nakon krize izazvane pandemijom COVID-19 sa preduzetnicima i investitorima iz Centralne i Istočne Evrope, kao što su Andras Molnar (PortfoLion VC), Marvin Liao (investitor), Gyula Feher (Oktogon Ventures, prethodno Ustream) i Istvan Csanadi (Shapr3d).

Vojvođanska Banka i OTP Grupa pozivaju sve startape iz Srbije, koji traže investicionog partnera, koji ne nudi samo kapital za finansiranje razvoja, već pomaže osnivačima kroz svoju široku mrežu i poslovnu ekspertizu, da se prijave za učešće u ovom događaju na linku.Rok za prijavu je 6. maj. PortfoLion VC bira podnosioce prijava, a idealni kandidat za prezentaciju svoje ideje traži sredstva za validaciju poslovnog modela, unapređenje proizvoda i razvoj poslovanja. Preferirane industrije uključuju, ali nisu ograničene na e-trgovinu, velike podatke, IT infrastrukturu, finansijski softver, veštačku inteligenciju i mašinsko učenje.

Pet odabranih startapa će dobiti po pet  minuta za prezentaciju svog rešenja, poslovnog modela i planova za rast, nakon čega će dobiti povratne informacije i savete od stručnog savetodavnog panela, koji čine Marvin Liao (investitor), Aurel Pasztor (PortfoLion VC), Krisztian Flautner (Banzai Cloud) i Jimmi Fong (SEON). Ceo događaj će biti emitovan na Hopin platformi.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA