PODRŠKA ZA 15 STARTAPOVA IZ REGIONA, koja rešenja će opstati nakon tromesečne pilot faze? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PODRŠKA ZA 15 STARTAPOVA IZ REGIONA, koja rešenja će opstati nakon tromesečne pilot faze?

U četvrtoj seriji Startap partnerskog programa, OTP grupa započinje tromesečnu saradnju sa 15 razvijenih startap i scaleup kompanija.

  Izvor: SmartLife / OTP Banka

Uz učešće mađarske centrale i inostranih subsidijara OTP grupe, inovativni timovi odabrani od 469 kandidata imaće priliku da testiraju svoje proizvode i usluge uz podršku posvećenih mentora.

Uz intenzivnu podršku OTP LAB-a i priznatih profesionalnih stručnjaka, odabrane startap kompanije imaće priliku da dokažu svoju podobnost za dugoročnu saradnju sa bankarskom grupom.

Možda će vas zanimati:

Nadovezujući se na uspehe iz prethodnih godina, OTP Startap partnerski program započeo je svoju seriju 2020.- 2021. uz aktivno učešće bankarske grupe. Tako su članice koje pokrivaju 11 zemalja tražile startap partnere za gotovo 100 inovacionih potreba tokom jeseni 2020. godine.

U periodu prijave od 15. septembra do 23. oktobra 2020. godine, broj prijava startap kompanija oborio je novi rekord sa 469 pristiglih prijava iz ukupno 51 zemlje, 27% više od prijava koje su primljene u prethodnoj seriji.

Na dvodnevnom događaju Dani selekcije, više od 200 učesnika iz 25 zemalja, uključujući eksperte iz Grupe i predstavnike startap kompanija, zajedno su radili na pilot projektima preporučenim za implementaciju. Tokom pilot faze koja se odvija od 1. marta do 26. maja, 15 startap kompanija sarađivaće sa bankama iz OTP grupe u Srbiji, Ukrajini, Bugarskoj, Albaniji i Crnoj Gori, kao i sa centralom u Mađarskoj.

Timovi sa uspešno završenim pilot projektom biće pozvani u šestomesečnu fazu implementacije koja nudi podršku za praktičnu primenu njihovih testiranih, inovativnih rešenja.

Možda će vas zanimati:

OTP banka Srbija i Vojvođanska banka blisko sarađuju sa četiri startap kompanije, čime dokazuju svoju posvećenost inovacijama i praktično iskustvo koje imaju u saradnji sa startap zajednicom u Srbiji. Već drugu godinu, srpske članice OTP grupe učestvuju u Programu. Tokom 2019. i 2020. godine, tim Direkcije za privredu Vojvođanske banke aktivno je radio zajedno sa startapom Scolvo iz Mađarske na razvoju posebne mobilne aplikacije za podršku prodaji u segmentu privrede upravo kroz prethodni poziv OTP Startap Partnerskog Programa, a što je rezultiralo da se danas ta aplikacija koristi u Vojvođanskoj banci, a uskoro će se koristiti i u OTP banci Srbija.

Zainteresovane kompanije su se mogle prijaviti za Program u okviru šest tema: napredna analitika podataka, korisničko iskustvo i servisiranje, interna efikasnost, inovacije proizvoda u poslovanju sa građanima i kompanijama, kao i potpuno nova i nestandardna rešenja izvan gore navedenih kategorija.

Odabranih 15 startap kompanija koje su se pridružile Programu su iz 10 različitih zemalja, i to Ujedinjeno Kraljevstvo, Bugarska, Mađarska, Francuska, Sjedinjene Države, Republika Češka, Nemačka, Irska, Švajcarska i Španija.

Tokom posebnih nedelja u okviru tromesečne pilot faze, predstavnici kompanija mogu učestvovati u sveobuhvatnim online radionicama sa svojim mentorskim poslovnim jedinicama OTP-a. Uz to, obuke i individualne mentorske sesije prilagođene nivoima zrelosti startap kompanija pomoći će timovima u poslovnom razvoju.

Pilot period se završava 26. maja Demo danom, kada će startap kompanije predstaviti naučene lekcije i rezultate pilot projekata stručnjacima i menadžmentu bankarske grupe, kao i vodećim međunarodnim korporacijama koje podržavaju Program u svojstvu partnera.

OTP Startap program
Izvor: OTP Bank Magyarország

Za više informacija o OTP Startap Partnerskom Programu, posetite www.otpstartap.com adresu.

Pročitajte i ovo:

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA