Otkrijte šta povezuje pametne ekrane, operativni sistem i inovacije | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkrijte šta povezuje pametne ekrane, operativni sistem i inovacije

Hisense "VIŠE OD TEHNOLOGIJE" prezentacija pokazaće vam kako izgleda dom budućnosti dostupan svima!

 Fišer Ju Hisense.jpg Izvor: Promo

Hisense, globalna korporacija potrošačke elektronike, kao vodeći partner ovogodišnjeg IFA sajma u Berlinu, otvorila je ovaj izuzetno značajan događaj keynote prezentacijom Fišera Jua, predsednika Hisense Group Holdings Co., Ltd.

Fišer Ju je održao govor na temu The Scenario-driven Future of Tech i obećao da će kompanija nastaviti da donosi inovacije svima i fokusirati se na visokokvalitetan rast kako u domu, tako i izvan njega. Ju je ekskluzivno otkrio i to da će Hisense biti zvanični partner UEFA EURO 2024™, i to treći put zaredom.

Hisense je postigao izuzetan uspeh širenjem poslovanja globalno, pa je kompanija sada prisutna u 160 zemalja i drugi je po veličini proizvođač televizora na svetu.

Korišćenjem ekrana za povezivanje integrisanih mreža sa Cloud uslugama i pružanjem personalizovanih usluga kroz pristup zasnovan na scenarijima, Hisense je uspostavio snažan tehnički sistem: Ekrani, operativni sistem i platforma. Ubuduće, Hisense planira da proširi svoju mrežu ekrana i da kontinuirano unapređuje svoj VIDAA OS sistem i ConnectLife platformu. Takođe, kompanija će raditi na poboljšanju personalizovanih usluga i sveobuhvatnog korisničkog iskustva.

Ljudi kao centar tehnološke budućnosti

Na ovogodišnjem IFA sajmu, Hisense predstavlja asortiman proizvoda za dom i inovativne povezane tehnologije za život - Go Tech, and Beyond - i to velikim premijerama i kroz različita dostignuća svog portfolija. Među njima su UX, U8, Laser TV, serija PureFlat frižidera sa pametnim ekranima velikih dijagonala, kao i proizvodi za kuvanje, pranje posuđa i odeće, i kako će oni pomoći potrošačima u njihovom svakodnevnom životu.

 MKP_2844.jpg Izvor: Promo

Hisense tokom IFA sajma naglasak stavlja na inovativnu tehnologiju koju nudi i pokazuje snagu i interaktivnost svog asortimana proizvoda. To postiže najsavremenijom tehnologijom, autentičnim dizajnom i malo drugačijim rasporedom kroz različite životne stilove i scenarije, uključujući namensku zonu za gejmere, gde se koristi U7 TV i kroz umetničku galeriju, koja koristi Frame TV da inspiriše kreativni dom.

Osim toga, na Hisense štandu nalazi se i trofej UEFA EURO 2024™, koji će posetioci moći da vide uživo i slikaju se s njim.

Pored najnovijih proizvoda, izložene su i neke od Hisense tehnologija, uključujući one za poboljšanje kvaliteta slike, VIDAA operativni sistem i ConnectLife. ULED X platforma pomera granice kvaliteta slike zahvaljujući uzbudljivim inovacijama kao što su Hi-Light optički sistem, Hi-View Engine X čipset i najsavremenije komponente ekrana Obsidian. VIDAA OS podiže letvicu za strimovanje sadržaja unapređenim funkcijama i hardverom koji je dostupan svima. ConnectLife se fokusira na potrebe korisnika za zdravlje, udobnost i uštedu energije, pružajući im širok spektar mogućih upotreba i usluga uključujući pametne kuhinje, pametnu energiju, pametne usluge, pametno prečišćavanje vazduha i pametnu negu.

 MKP_2950.jpg Izvor: Promo

Hisense je, takođe, razvio digitalni Laser engine nove generacije (LPU) koristeći sopstvenu tehnologiju. Novi LPU u mogućnosti je da precizno kontroliše svetlost na nanoskali, postižući širok spektar i preciznu korekciju i prikaz boja.

Kako pronaći Hisense na IFA 2023

Hisense poziva sve IFA 2023 posetioce da se pridruže brendu na njihovom impozantnom štandu. IFA 2023 se održava u kompleksu Messe Berlin, Messedamm 22, 14055 Berlin, Nemačka. Događaj je otvoren od 10 do 18 časova, od 1. do 5. septembra 2023, a Hisense možete posetiti u hali 23a. Dobro došli!

(Promo tekst)

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA