REŠENI PROBLEMI A1 MREŽE: Ponovo normalno rade pozivi i internet u celoj zemlji | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

REŠENI PROBLEMI A1 MREŽE: Ponovo normalno rade pozivi i internet u celoj zemlji

Postojao je problem sa pozivima i internet saobraćajem

 a1 pala mreža Izvor: A1 Srbija

Problemi sa A1 mrežom su otklonjeni, to je za Smartlife potvrdila kompanija A1 Srbija.

"Govorna i internet usluga je ponovo dostupna u celoj mreži. A1 Srbija se najlepše zahvaljuje na strpljenju korisnicima koji su tokom dana imali smetnje", piše u saopštenju.

Možda će vas zanimati

Korisnici su se masovno žalili na smetnje sa mrežom. Problem se primarno odnosio na pozive.

Više puta smo pokušavali da kontaktiramo A1, ali poziv nije bilo moguće uspostaviti.

"Trenutno imamo poteškoću sa korišćenjem usluga na čijem otklanjanju nadležne kolege rade. Hvala unapred na razumevanju i strpljenju", pisalo je na A1 sajtu.

Nakon što smo konačno uspeli da uspostavimo vezu sa Call centrom operatera, automatska poruka je saopštila da postoji problem sa pozivima i da nadležno osoblje radi na tome da ga reši u najkraćem roku. Želeli smo da čujemo od operatera šta je tačan uzrok, ali nisu bili u mogućnosti da nam kažu više od toga da problem postoji, kao i da je globalan.

Kontaktirali smo i Telekom Srbija Call centar, ali ni njihovi operateri nisu mogli da daju više informacija o uzroku, samo da je veliki broj korisnika zvao da prijavi smetnje.  

Primetili smo da je moguće uspostaviti poziv preko čet aplikacija, te smo savetovali da to i radite dok problem ne bude rešen.

"A1 Srbija se izvinjava korisnicima koji danas imaju smetnje sa korišćenjem govorne i internet usluge. Naši timovi su u potpunosti angažovani i rade na tome da servise učine dostupnim što pre.", rekli su iz kompanije dok su problemi trajali.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 11

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Subotica

Dakle oni i kad imaju predajnik koji valja i da kazem radi donekle dobro skinu stave drugi nizi koji radi ocajno iako je noviji i po statistici bolji. Sa starim signal mi bio da kazem skoro pun a sa novim jedva olovim jednu crtu sa stolice u kuci a udaljen sam od njega vazdusnom liniom mozda 150 metara nikada nebi bio u A1. Moje misljenje yetel je za burzuje a ni oni nisu nista posebno otkako su yetell. Telekom lelekom je mama za sve kako tako ali radi ne mogu zaliti

Janko

Bez premca najgora mreža, ubedljivo. Na moju žalost korisnik sam A1 i zahvaljući tome ovako i mislim

niksa zizu

Najbolja mreža definitivno, dešavaju se problemi svuda nekad mada kod mene nije bilo ni sada..