Sajam obrazovanja i stipendija u inostranstvu dovodi više od 80 univerziteta i škola iz celog sveta | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sajam obrazovanja i stipendija u inostranstvu dovodi više od 80 univerziteta i škola iz celog sveta

Autor Marko Čavić

U nedelju, 16. oktobra 2022. u hotelu Metropol u Beogradu biće održan najveći Sajam obrazovanja i stipendija u inostranstvu.

 Study Abroad Fair Beograd.jpg Izvor: Study Abroad. Fair 2022

Sve što vas zanima o studijama i stipendijama u inostranstvu možete saznati direktno od predstavnika više od 80 škola i univerziteta iz celog sveta, koji će učestvovati na Study Abroad. Fair 2022, u organizaciji Ino Edukacije, Centra za školovanje u inostranstvu.

Bilo da ste razmišljali o studijama u Velikoj Britaniji, Americi, Nemačkoj, Litvaniji, Italiji, Holandiji, Španiji, Austriji, Češkoj, Sloveniji, Grčkoj, Dubaiju, Australiji, Francuskoj, Mađarskoj, Monaku ili Švajcarskoj - na najvećem Sajmu obrazovanja i stipendija u inostranstvu dobićete odgovore na sve što vas je zanimalo u vezi sa ovom temom.

Učestvovaće 12 škola i univerziteta iz Italije, šest iz Velike Britanije, četiri iz Španije, tri iz Amerike, a kad je reč o stipendijama čekaju vas DAAD Nemačka, Francuski institut, Advantage Austrija sa šest austrijskih univerziteta, regionalne stipendije Italije, kao i stipendije univerziteta… Zemlja partner ove godine je Velika Britanija, na Sajam dolazi i British Council, predavanja će održati različiti britanski univerziteti, a moći ćete da prisustvujete i panelu o Chevening stipendiji.

Sajam počinje u 11 časova i traje do 18h, a za to vreme održavaće se program paralelno u tri sale, gde ćete, osim odgovora na pitanja o konkretnim univerzitetima i stipendijama, moći na radionicama da naučite i kako da napišete CV i motivaciono pismo; IUAV univerzitet Venecija održaće radionicu kako da napravite portfolio, a čeka vas i radionica o profesionalnoj orijentaciji, koja će vam pomoći da izaberete najbolju karijeru za sebe. Praćenje bogatog programa biće vam dodatno olakšano uz Julius Meinl kafu, koja će se besplatno služiti posetiocima.

Ulaz na Study Abroad. Fair 2022 je besplatan, a registracija je obavezna. Kompletnu satnicu i sve učesnike možete videti ovde.

Za koga je Sajam?

Study Abroad. Fair 2022 namenjen je srednjoškolcima, studentima i roditeljima i na njemu će se, kroz svoje štandove u velikoj sali hotela Metropol, predstaviti srednje škole iz inostranstva, srednjoškolske razmene u Americi, škole jezika i fakulteti iz inostranstva.

Na štandovima će biti predstavnici različitih obrazovnih institucija iz inostranstva i svi prisutni moći će da pitaju sve što ih zanima, da saznaju koje programe i stipendije nude, kao i koji tip programa je idealan za vas.

Još uvek nije kasno da pronađete idealan fakultet, školu i kurs jezika za upis 2023. godine! Ovo je idealna prilika da se informišete o svojim opcijama, razgovarate sa predstavnicima škola i univerziteta, kao i da posetite brojna predavanja i radionice tokom Sajma.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA