Odgovor Telekoma Srbija povodom izveštaja RATEL-a | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odgovor Telekoma Srbija povodom izveštaja RATEL-a

Izveštaj Ratel-a kreira se na osnovu podataka koje operatori dostavljaju tom regulatornom telu, a Telekom Srbija je dostavio najnovije podatke koji se tiču broja korisnika Kopernikus Technology, saopštio je danas Telekom.

  Izvor: Telekom Srbija

  Izvor: Telekom Srbija

"Za sve tačne podatke u vezi sa brojem korisnika kompanije Kopernikus Technology za kraj trećeg kvartala tekuće godine, molimo Vas da se obratite Ratel-u", navodi se u saopštenju.

Ubrzanom masovnom digitalizacijom i akvizicijom manjih operatera od strane Kopernikus Technology tokom 2018. godine, tržišno učešće te kompanije značajno je povećano, odnosno prelazi osam odsto učešća u distribuciji televizijskih sadržaja, dodaje se u saopštenju.

Takođe, povećan je i broj korisnika interneta, tako da je ukupan broj korisnika multimedije i interneta veći od 200.000.

Podaci nedvosmisleno ukazuju na činjenicu da je Kopernikus Technology zauzimao drugo mesto na tržištu kablovskih operatera. Ovo ukazuje da će finansijski pokazatelji Kopernikusa biti značajnije bolji u 2018. godini u odnosu na 2017. godinu. Informacije kojima se spekuliše u javnosti su zastarele i ne odgovaraju trenutnom činjeničnom stanju na tržištu, zaključuje se u saopštenju Telekoma Srbija.

Evo šta je juče saopšteno iz RATEL-a:

RATEL: SBB je najveći distributer medijskih sadržaja

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi