Da li znamo da kupujemo tako da budžet ne trpi? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li znamo da kupujemo tako da budžet ne trpi?

mts Banka je svim svojim klijentima, korisnicima Mastercard kreditnih kartica, omogućila novu funkcionalnost - kupovinu na rate.

  Izvor: mts

Desilo vam se da naiđete na nešto, bilo u prodavnici ili na internetu, što je u tom trenutku upravo ono što vam treba, izgleda savršeno, krojeno po meri i već vidite da na toj kupovini, bez greške, piše vaše ime? I onda čuveno pitanje ’’Da li da kupim sada ili sledeći mesec?’’.

mts Banka je svim svojim klijentima, korisnicima Mastercard kreditnih kartica, omogućila novu funkcionalnost - kupovinu na rate. Ono što je jedinstveno u ponudi jeste to da korisnici Mastercard kreditne kartice mogu svaku kupovinu putem POS terminala i interneta preko 3.000 RSD ili preko 30 EUR, da podele do 24 mesečne rate, bez kamate.

Ceo iznos kreditnog limita korisnik kreditne kartice može da podeli na željeni broj od tri do 24 rate, u samo nekoliko klikova, kroz eBanking i mBanking aplikacije. Uz mesečnu naknadu 0,5% od ukupnog iznosa transakcije kupovina je na dohvat ruke.

Do Mastercard kreditne kartice mts Banke se dolazi uz otvoren Račun Plus u bilo kojoj mts poslovnici ili ekspozituri mts Banke kao i putem online aplikacija mts Banke.

Uz ovu kreditnu karticu postoji i mogućnost aktiviranja polise putničkog zdravstvenog osiguranja. Polisa pokriva ceo svet i uključuje sportski rizik (rekreativno skijanje), kako za nosioca polise, tako i za supružnike i decu do 19 godina.

mts Banka a.d. Beograd je deo Telekom Srbija Grupe. Kao deo tako velike i snažne domaće grupacije teži ka tome da i njeni proizvodi i usluge budu sinonim za poverenje, superiorne performanse i inovativne tehnologije.

Kontakt centar: 0800 103 103

www.mtsbanka.rs

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA