Kako da iskoristite Instagram i Facebook da zaradite | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da iskoristite Instagram i Facebook da zaradite

Kompanija Telekom Srbija je u mts Biznis centru u Beogradu organizovala predavanje na kojem su prisutni imali priliku da uče o tome kako da iskoriste snagu društvenih mreža za unapređenje poslovanja.

  Izvor: MONDO portal / Marko Čavić

Kompanija Telekom Srbija u svojim mts Biznis centrima u Novom Sadu i Beogradu od maja organizuje predavanja za predstavnike malih i srednjih preduzeća, na kojima prisutni mogu da uče o unapređenju svojih veština poslovanja korišćenjem novih alata i servisa.

Ovog puta naša nacionalna telekomunikaciona kompanija je u saradnji sa Ivanom Bildijem, stručnjakom za poslovanje preko društvenih mreža, organizovala predavanje o tome kako Instagram, Facebook i druge društvene mreže mogu da pomognu malom i srednjem preduzeću da se bolje probije na tržištu, kako da vodi komunikaciju onlajn i kako od toga zaraditi.

Koncept mts Biznis centra inspirisan je aktuelnim svetskim trendovima tako da je, pored usluga posebno kreiranih po potrebama malih i srednjih preduzeća, korisnicima na raspolaganju moderan prostor za interakciju, razmenu ideja i širenje mreže poslovnih kontakata.

U mts Biznis centru se kontinuirano organizuju radionice i prezentacije u vezi sa savremenim poslovanjem, na kojima poslovni korisnici imaju priliku da dobiju koristan savet u cilju daljeg stručnog usavršavanja i osnaživanja svog biznisa korišćenjem savremenih alata i servisa.

Nakon Beograda i Novog Sada, o kojima se možete informisati na linkovima gradova, Telekom Srbija planira otvaranje novih mts Biznis centara i u drugim većim gradovima Srbije.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi