Kriminalističke poslastice za ljubitelje serija | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kriminalističke poslastice za ljubitelje serija

Potpuna istina, imate čemu da se radujete jer vam mts i Pickbox pripremaju veselje u obliku vrhunskih serija produkcijske kuće Studio Canal.

  Izvor: mts

Prikovaće vas uz ekrane, od vas tražiti posebnu koncentraciju, edukovaće vas o istoriji i odvesti u svet mistike i nadrealnog... Jeste li spremni?

Ponoćno sunce (Midnight sun)

Serija "Ponoćno sunce" može da se svrsta u žanr skandinavskog noara zbog švedsko-francuske koprodukcije. Priča teče u švedskom gradiću Kiruna u kojem se dogodilo brutalno ubistvo francuskog državljanina, a francusku inspektorku (Lejla Behti) šalju u ovaj gradić da bi, zajedno sa kolegom policajcem (Gustaf Hamarsten), istražila ubistvo.

Ova uspešna serija potiče iz pera scenarista originalne i izuzetno hvaljene skandinavske serije
"Most", Mansa Marlinda i Bjorna Steina, i osvojila je nagradu za najbolju ne-britansku dramsku seriju na međunarodnoj dodeli C21 Drama Award. Prva sezona ove popularne skandinavske drame biće dostupna za gledanje već sutra, 28. februara, na Pickboxu mts televizije.

Ponoćno sunce trejler
Izvor: mts/Pickbox


Čistač (Spotless)

U središtu serije "Čistač" je Žan Bastijer (Mark - Andre Grondin), običan porodični čovek sa neobičnim poslom. Naime, on zarađuje za život tako što čisti mesta nakon ubistava i zločina. Njegov život je u potpunosti sređen. Sa suprugom Džuli (Miranda Rejson) ima dvoje dece, ali nakon što mu se u život vrati brat Martin (Denis Menoše), sitni kriminalac i njegova potpuna suprotnost, Žanova svakodnevica se menja i komplikuje. Samo zato što je hteo da pomogne bratu u jednom, naizgled jednostavnom, kriminalnom delu.

Svih 10 epizoda prve sezone serije "Čistač" dostupne su za gledanje već sada na mts TV-u, u okviru Pickbox paketa.

Čistač trejler
Izvor: mts/Pickbox


Udobno se smestite i spremite za neverovatno dobre kriminalističke serije.

Uživajte uz mts TV i Picbox!

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA