Specijalna mts ponuda roming paketa | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Specijalna mts ponuda roming paketa

Uživajte u komunikaciji sa prijateljima tokom boravka u inostranstvu uz specijalnu ponudu roming paketa – 100 MB na 10 dana.

  Izvor: mts

Opustite se i uživajte u povoljnom internetu dok ste u romingu, jer vam mts nudi postpejd roming dodatak sa 100 MB internet saobraćaja koji možete da iskoristite u vremenskom periodu od 10 dana u čak 26 evropskih zemalja.

Internet dodatak 100 MB na 10 dana je namenjen svim korisnicima mts postpejd tarifa i korisnicima Box paketa sa mobilnom linijom, i može se aktivirati neograničeni broj puta. To možete da uradite online, u mts postpejd vodiču pozivom na *797#, slanjem SMS porukena broj 7888 sa tekstom 100MB ili putem aplikacije mts centar u okviru opcije Roming dodaci.

Da biste koristili aktivirani dodatak, potrebno je samo da odaberete mrežu operatora iz spiska zemalja i ponuđenih operatora.

Takođe, na raspolaganju su vam i Evropa roming paketi - Evropa 20, Evropa 50 ili 10MB na 30 dana, koje možete da koristite istovremeno uz aktiviran dodatak 100 MB na 10 dana i uz koje takođe možete da uživate u opuštenom surfovanju internetom za vreme vašeg boravka u inostranstvu.

Za više informacija o internet dodatku 100 MB na 10 dana posetite mts sajt. Iskoristite sve prednosti ovog dodatka i uživajte u svom putovanju!

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA