Dupli bonus kredit uz isti iznos računa za mobilni | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dupli bonus kredit uz isti iznos računa za mobilni

Izaberite tarifni profil Kontrola troškova i svakog meseca dobijate isti iznos računa, dupli bonus kredit u okviru naknade i još mnogo toga.

 Izvor: mts

Koliko puta vam se desilo da prekoračite račun za vaš mobilni broj? Više nema brige, jer vam mts uz tarifni profil Kontrola troškova omogućava da opušteno razgovarate a plaćate uvek isti iznos računa za vaš mobilni.

Pored toga, očekuje vas i dupli bonus kredit u okviru mesečne naknade za pozive u mts mreži, SMS i internet, mogućnost da prenesete nepotrošeno u naredni mesec i dopunite kredit po želji. Izaberite Kontrolu troškova koja vam najviše odgovara i pritom uštedite:

- Kontrola troškova 500: dobijate 500 dinara kredita koje možete da iskoristite za sve vrste saobraćaja, 150 MB za surfovanje po internetu i 1.000 dinara bonus kredita;

- Kontrola troškova 1000: dobijate 1.000 dinara kredita koje možete da iskoristite za sve vrste saobraćaja, 300 MB za surfovanje po internetu i 2.000 dinara bonus kredita;

- Kontrola troškova 2000: dobijate 2.000 dinara kredita koje možete da iskoristite za sve vrste saobraćaja, 500 MB za surfovanje po internetu i 4.000 dinara bonus kredita.

Tarifa Kontrola troškova vam nudi i mogućnost aktivacije povoljnih tarifnih dodataka, kao i opcije za Povoljne razgovore (Pripejd najdraži broj, Tri omiljena broja i InoCall tarifna opcija).

Stanje kredita možete u svakom trenutku da proverite pozivom na broj *100#, a stanje bonus kredita pozivom na broj *108#.

Prijavite se za izabranu tarifu Kontrola troškova online, pozivom na broj 0800 100 100 ili lično u nekoj od mts poslovnica i uživajte u opuštenoj komunikaciji sa voljenima uz uvek isti račun za mobilni telefon.

Za više informacija o tarifi Kontrola troškova posetite mts sajt.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi