Pravo je vreme za školski Internet paket | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pravo je vreme za školski Internet paket

Školsko zvono se već oglasilo i odeljenja su ponovo na okupu. Svaka nova nastavna godina predstavlja veliki izazov za školarce, pogotovo što se nakon duge letnje pauze treba iznova privići na radne navike.

  Izvor: mts.
 mts, mts internet Izvor: mts.

Uz adekvatan pribor, knjige i vežbanke, gradivo se mnogo lakše usvaja kombinacijom tradicionalnog i modernog učenja, odnosno upotrebom i mobilnih uređaja za pristupanje korisnim sadržajima. Čak 70 odsto srednjoškolaca tvrdi da im učenje putem mobilnih uređaja povećava želju i motivaciju za učenjem.

Da bi đacima olakšali početak nove školske godine, mts je pripremio specijalni Školski paket sa nizom povoljnosti za osnovce i srednjoškolce.

Specijalna mts promotivna ponuda za đake uključuje Mobilni Net S po promotivnoj ceni od 599,00 dinara mesečno i Tesla L7 3G tablet uređaj po ceni od 1 dinar. Najmlađe očekuje i lepo iznenađenje - uživanje u obrazovnom portalu za decu Maša i Raša i to besplatno godinu dana. Maša i Raša je interaktivni obrazovni portal koji sadrži didaktičke igrice, interaktivne naloge, lekcije, testove, animacije, audio i video zapise i razne druge korisne i zabavne sadržaje.

Septembar je stigao, pravo je vreme za promotivni Školski paket. Posetite najbližu mts poslovnicu ili paket naručite telefonom na 0800 100 100.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi