Vidikovac dobio mts poslovnicu | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidikovac dobio mts poslovnicu

Pored već postojećih četrnaest u Beogradu, mts je otvorio još jednu, moderno opremljenu poslovnicu i to u naselju Vidikovac.

  Izvor: Telekom Srbija

Nova mts poslovnica se nalazi u ulici Pilota Mihaila Petrovića 72 i radnim danima je otvorena u periodu 08.00h do 21.00 časova , a subotom u periodu od 08.00h do 17.00 časova. Za sve koji je posete do 9. septembra i opredele se za neku od postpejd ili mobilni internet tarifa mts je pripremio specijalne promotivne pogodnosti.

Sve korisnike koji u promotivnom periodu potpišu ugovor za postpejd tarifu Priča Plus, Miks S, Miks M, Miks L, Miks XL, Miks XXL, Super ili Super Plus očekuje duplo više Interneta. U zavisnosti od dužine ugovorne obaveze, korisnicima će svakog meseca u okviru mesečne naknade biti na raspolaganju dupla količina MB i to: u periodu od tri meseca (za ugovor na 12 meseci), šest meseci (za ugovor na 24 meseca) ili 9 meseci (za ugovor na 36 meseci).

Duplo više interneta očekuje i korisnike koji se u promotivnom periodu do 9. septembra opredele za kupovinu mobilni internet tarifa: Mobilni Net S,Mobilni Net M, Mobilni Net L ili Mobilni Net XL. U zavisnosti od dužine ugovorne obaveze, duplo više MB u okviru mesečne naknade na raspolaganju će biti prvih šest meseci (za ugovor na 24 meseca), odnosno prvih dvanaest meseci (za ugovor na 36 meseci).

Posetite novu mts poslovnicu i iskoristite specijalne promotivne povoljnosti.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi