Kako da snimite omiljeni film ili seriju? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da snimite omiljeni film ili seriju?

Zakažite snimanje sadržaja TV programa koji vas interesuje i gledajte ga kada vam to odgovara uz uslugu Snimanje sadržaja.

  Izvor: Telekom Srbija.

Ako nećete biti u mogućnosti da gledate omiljeni film, seriju ili neki drugi TV sadržaj u trenutku kada se bude emitovao, uz uslugu Snimanje sadržajadigitalne televizije Telekoma Srbija možete ga snimiti i pogledati kasnije kada to vama odgovara.

Snimanje sadržaja vam omogućava da zakažete snimanje emisije koju nećete moći da pogledate u trenutku kada se bude emitovala ili koju biste voleli da gledate ponovo, i pogledate je koliko god puta želite u naredna tri dana.

Korišćenje usluge je jednostavno i realizuje se kroz TV vodič. Možete da zakažete snimanje sadržaja koji će se emitovati samo na kanalima čije su ikonice u TV vodiču obeležene crvenom tačkom:

  1. - Kretanjem kroz programsku šemu pronađite sadržaj koji tek sledi, a za koji želite da zakažete snimanje;
  2. - Pritisnite dugme za dodatne opcije na vašem daljinskom upravljaču i odaberite opciju Snimanje.

Na ovaj način možete da snimite TV programe u ukupnom trajanju od deset sati.

VideoKako da snimite omiljeni film ili seriju?

Ukoliko odaberete opciju Zakaži snimanjeprograma snimiće se samo odabrani sadržaj u vremenskom trajanju koje je naznačeno u programskoj šemi, dok odabirom opcije Zakaži snimanje kanala možete da odaberete datum, vreme početka i dužinu trajanja snimanja sadržaja na željenom kanalu, a koji se emituje u narednih nedelju dana.

Takođe, možete da započnete snimanje sadržaja koji već gledate pritiskom na crveno dugme na daljinskom upravljaču, pri čemu će se snimanje završiti u trenutku kada se snimana emisija završi prema programskoj šemi.

Pregled svih snimljenih i sadržaja čije ste snimanje zakazali vam je dostupan u kategoriji Moj nalog/Snimanje. U ovom delu menija možete da pokrenete gledanje sadržaja koje ste tek snimili, a takođe možete da obrišete sadržaje koje ste već pogledali.

Uslove za korišćenje ove usluge, kao i spisak TV kanala na kojima je moguće da naručite snimanje sadržaja možete da pogledate na sajtu Telekoma Srbija.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi