Poklon prepaid kartica sa novčanim bonusom | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poklon prepaid kartica sa novčanim bonusom

Uz postpaid ili fiksni broj, Internet, digitalnu televiziju ili Box uslugu dobijate na poklon prepaid karticu sa specijalnim bonusom dobrodošlice.

  Izvor: Telekom Srbija.

Kako bi obradovao sve nove i postojeće korisnike koji se do 30. aprila 2015. godine opredele za neku od usluga mobilne ili fiksne telefonije, Interneta, digitalne televizije ili Box paketa, uz novu ugovornu obavezu, Telekom Srbija je spremio specijalno poklon iznenađenje – prepaid karticu sa bonusom dobrodošliceUzmi besplatno.

Specijalni bonus dobrodošlice može da se ostvari ako poklon karticu aktivirate  do 30. aprila 2015. godine.

U zavisnosti od vaših potreba, možete da oblikujete svoj prepaid tarifni profil novčanim bonusom za pozive, poruke i/ili Internet i iskoristite ga u periodu od sedam dana. Na vama je samo da pozovete mt:s prepaid vodič na *100# i da izaberete odgovarajući bonus:

  • - Opcija Sve 7 dana – koja vam donosi 100.000 dinara za mt:s pozive, SMS poruke i Internet u nacionalnom saobraćaju i koju možete da iskoristite nedelju dana od dana aktivacije, ili
  • - Jednu od opcija 6 meseci po 1.000 dinara za određenu vrstu saobraćaja: Pozivi 6 meseci za pozive u mt:s mreži, Poruke 6 meseci za SMS poruke u domaćem saobraćaju ili Internet 6 meseci za Internet u domaćem saobraćaju.

Ukoliko je vaš izbor neka od opcija 6 meseci po 1.000 dinara, novčani bonus za saobraćaj moći ćete da iskoristite narednih sedam dana od dana njegove aktivacije, dok će vam isti, u iznosu od 1.000 dinara, automatski biti aktiviran svakih 30 dana od dana dodele prethodnog bonusa, i tako u periodu od 6 meseci.

Preostali iznos novčanog bonusa za opciju Sve 7 dana, kao i opcije 6 meseci po 1.000 dinara možete u bilo kom trenutku da proverite pozivom na *108#.

Za više informacija o poklon prepaid kartici i bonusu dobrodošlice posetite sajtmt:s-a.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi