Sve je u oblacima | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve je u oblacima

Pristupajte i upravljajte sopstvenim podacima gde god da se nalazite uz Telekom Srbija Cloud uslugu.

  Izvor: Telekom Srbija.

Kako tehnologija sve brže i više napreduje, a potreba za pristupom Internetu je neprestana, prednost se daje optimizaciji resursa, značajnoj uštedi i stručnoj IT podršci. Upravo vam ove pogodnosti pruža Telekom Srbija Cloud usluga:

  • - Svi potrebni resursi i podaci su na jednom mestu, virtualizovani na namenskoj Cloud infrastrukturi, tako da nema potrebe za kupovinom najnovijeg hardvera i softvera,
  • - Nema troškova održavanja i zauzimanja kancelarijskog prostora,
  • - Nesmetano funkcionisanje IT opreme i bezbednost podataka su zagarantovani.

Na raspolaganju su vam dva rešenja za koje možete da se opredelite – IaaS, koji podrazumeva iznajmljivanje infrastrukture i PaaS, gde možete da iznajmite razvojni i web server, kod kojih vam je na raspolaganju profesionalna podrška 24/7.

VideoSve je u oblacima

Da biste počeli da koristite pogodnosti koje vam ova usluga pruža, najpre je potrebno da se prijavite na Cloud portal pomoću korisničkog imena i šifre koje ste kreirali prilikom registrovanja za Moj Telekom nalog. Nakon što se prijavite i pregledate katalog usluga, izaberite uslugu koja vam najviše odgovara, podnesite zahtev i vaš rad u Cloud-u može da počne.

U svakom trenutku možete da pristupate resursima sa bilo kojeg mesta i uređaja, i time značajno olakšate pristup i upravljanje sopstvenim podacima.

Više informacija o usluzi Cloud, infrastrukturi i platformi koju podržava možete da vidite na sajtu Telekoma Srbija.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi