Izaberi svoj prepaid bonus na *100# | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izaberi svoj prepaid bonus na *100#

Aktivirajte novu prepaid karticu i izaberite bonus Uzmi besplatno u vašem mt:s prepaid vodiču.

  Izvor: Telekom Srbija.

Ukoliko ste novi mt:s prepaid korisnik, nakon aktivacije vaše prepaid kartice, u mt:s prepaid vodiču (*100#) vas očekuje prijatno iznenađenje – bonus dobrodošliceUzmi besplatno. U zavisnosti od vaših potreba možete da oblikujete svoj prepaid tarifni profil novčanim bonusom za pozive, poruke i/ili Internet, i iskoristite ga u periodu od sedam dana.

Opredelite se za opciju koja vam najviše odgovara:

  • - Opcija Sve 7 dana – koja vam donosi 100.000 dinara za mt:s pozive, SMS poruke i Internet u nacionalnom saobraćaju i koju možete da iskoristite nedelju dana od dana aktivacije, ili
  • - Jednu od opcija 6 meseci po 1.000 dinara za određenu vrstu saobraćaja: Pozivi 6 meseci za pozive u mt:s mreži, Poruke 6 meseci za SMS poruke u domaćem saobraćaju ili Internet 6 meseci za Internet u domaćem saobraćaju.

Ukoliko se opredelite za jednu od opcija 6 meseci po 1.000 dinara, novčani bonus za saobraćaj moći ćete da iskoristite narednih sedam dana od dana aktivacije, dok će vam isti, u iznosu od 1.000 dinara, automatski biti aktiviran svakih 30 dana od dana dodele prethodnog bonusa, i tako u periodu od 6 meseci.

Kod za proveru stanja za opciju Sve 7 dana, kao i opcije 6 meseci po 1.000 dinara je *108#.

Za više informacija o bonusu dobrodošlice Uzmi besplatno posetite sajt mt:s-a. Iskoristite ovu povoljnost, uživajte u pozivima, porukama i Internetu uz novčani bonus i opciju koja vam najviše odgovara.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi