Skockaj svoj Box 3 paket | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skockaj svoj Box 3 paket

Skockaj svoju kombinaciju usluga uz fiksni telefon i neograničeni Internet u Box 3 paket.

  Izvor: Promo.

Ukoliko imate fiksni telefon, a potreban vam je i Internet i još neka od telekomunikacionih usluga – mobilna linija ili televizija, pri čemu želite da uštedite, pravi izbor za vas je Box 3 paket Telekoma Srbija.

U okviru Box 3 paketa, pored fiksne linije preko koje možete neograničeno da razgovarate sa preko 2.500.000 korisnika fiksne telefonije Telekoma Srbija i neograničenog pristupa Internetu brzine protoka do 10 Mbit/s, možete da se opredelite za mobilnu postpaid tarifu ili uslugu digitalne televizije uz koju se dobija Osnovni paket kanala.

Dodatna pogodnost ovog paketa, ukoliko se opredelite za opciju sa mobilnom linijom, jeste mogućnost povezivanja sa Box paketom do tri dodatne mt:s mobilne linije sa bilo kojim prepaid, postpaid ili Kontrola troškova tarifnim profilom. Na taj način uz simboličnu dodatnu mesečnu naknadu možete potpuno besplatno da razgovarate sa članovima vaše porodice ili prijateljima.

Više informacija o Box 3 paketima, drugim Box paketima i njihovim cenama možete da vidite na sajtu Telekoma Srbija. Opredelite se za odgovarajući Box 3 paket, smanjite svoje troškove za telekomunikacione usluge i opušteno razgovarajte i surfujte Netom.

VideoSkockaj svoj Box 3 paket

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi