Kako zaštititi računar od virusa? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako zaštititi računar od virusa?

Kada virus zarazi računar puno stvari može da pođe negativno, a za zaštitu može da bude kasno. U nastavku vam navodimo jedan efikasan način na koji preventivno možete da zaštitite svoj računar.

  Izvor: Promo.

U vreme kada nam je život „digitalizovan“ i sve više vremena provodimo ispred monitora, izuzetno je važno da zaštitimo računar od mnogobrojnih negativnih uticaja koji kvare njegov tzv. Operativni sistem, a samim time i naše korisničko iskustvo. Upravo zbog toga je Telekom Srbija svim ADSL korisnicima, koji žele pouzdanu i efikasnu zaštitu svog računara, omogućio uslugu antivirus zaštite uz TrendMicro Titanium Maximum Security antivirus softver.

Antivirus zaštita se sastoji od TrendMicro Titanium Maximum Security antivirusnog softvera i licence za njegovo aktiviranje, koja važi godinu dana od dana aktivacije. Antivirusni softver obezbeđuje antivirus i antispajver zaštitu, pregledan je i lak za korišćenje. Poseduje zaštitu za smart uređaje, kao i opcije: Backup and Sync, Parental Control, Trend Micro Vault, Data Theft Prevention, Sigurno i zaštićeno brisanje dokumenata, Izveštajni sistem i System Tuner komponentu.

TrendMicro Titanium Maximum Security antivirus softver može da se koristi na tri uređaja, koje možete da kombinujete po svom izboru: na kućnom računaru, mobilnom telefonu i na tabletu. Da biste mogli da ga koristite, potrebno je da prvo aktivirate antivirus licencu, a zatim da preuzmete i instalirate antivirus softver.

Za dodatne informacije o TrendMicro Titanium Maximum Security antivirusnom softveru i licenci za njegovo aktiviranje posetite sajt Telekoma Srbija. Preuzmite antivirus paket i pouzdano i efikasno zaštitite vaš računar ili mobilni uređaj.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA