Web plaćanje računa bez provizije | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Web plaćanje računa bez provizije

Na brz i jednostavan način, putem Interneta možete da platite vaš račun za usluge Telekoma Srbija.

 Izvor: Promo.

Ukoliko nemate vremena da čekate u redu u banci ili pošti kako biste platili račune za telekomunikacione usluge, ili vam se ne izlazi iz kuće, a rok za plaćanje ističe, svoje račune možete da platite bez provizije, putem Interneta, koristeći uslugu Telekoma Srbija web plaćanje računa.

Plaćanje računa se vrši na portalu Moj Telekom, pri čemu je potrebno da ste registrovani za servis Moj račun i da posedujete platnu karticu za plaćanja preko Interneta - VISA, MasterCard ili Maestro.

Nakon što pristupite portalu Moj Telekom unosom vašeg korisničkog imena i lozinke koju ste kreirali prilikom registrovanja na portal, potrebno je da pristupite kartici Moj račun, izaberete račun koji želite da platite i, klikom na ikonicu RSD otvara se novi prozor u kojem je potrebno da unesete vrstu kartice kojom plaćate i podatke o istoj. Nakon što potvrdite upisane podatke, plaćanje će biti izvršeno i vaša transakcija uspešno završena.

Za dodatne informacije o web plaćanju računa posetite sajt Telekoma Srbija i iskoristite pogodnosti koje vam ova usluga omogućava.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi