Internet i TV 3 meseca po dinar | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Internet i TV 3 meseca po dinar

Izvor Telekom Srbija
Izvor Telekom Srbija

Najbolje rešenje je spoj Interneta i Televizije uz mogućnost značajne uštede kroz račun, a Telekom Srbija je pripremio upravo takvu ponudu.

Internet i Televizija danas predstavljaju osnovnu potrebu jednog domaćinstva. Bez Interneta je mnogo teže obrazovati se, informisati se i ostati u kontaktu sa porodicom i prijateljima. Sa druge strane, televizija je u našim domovima oduvek prisutna i uz nju provodimo najlepše trenutke porodične zabave, uživanja u sportu i omiljenim kanalima. Zato je najbolje rešenje spoj Interneta i Televizije uz mogućnost značajne uštede kroz račun, a Telekom Srbija je pripremio upravo takvu ponudu.

Korisnici koji do 31. maja posete neku od poslovnica Telekoma Srbija i opredele se za neki od ADSL/VDSL Net paketa i IPTV uslugu - Osnovni paket TV kanala, dobijaju pogodnost da je za svaku od ove dve usluge pretplata u prva 3 meseca 1 dinar.

Nakon prva tri meseca, do kraja ugovorne obaveze od 24 meseca, pretplatu za izabrani Net paket (Net 10, 20, 30, 50 ili 100), korisnici će plaćati po ceni prvog nižeg paketa iz ponude Telekoma Srbija.

Uz Net paket besplatno dobijate WiFi ruter za bežično povezivanje kompjutera, mobilnih telefona i tablet uređaja u vašem domu, neograničen pristup Internetu, jednu e-mail adresu sa mailbox-om od 1 GB. Takođe, potpuno besplatno, dobija se osnovni Web TV paket, koji vam omogućava da preko Interneta gledate i uživate u izabranim TV programima. Ukoliko je jedan e-mail nalog nedovoljan, uvek možete da aktivirate dodatne e-mail naloge.

Televizija nove generacije - IPTV pored vrhunskog kvaliteta slike i brojnih dodatnih usluga kao što su Snimanje sadržaja, Video na zahtev i Roditeljska kontrola nudi mogućnost da na više TV prijemnika, pomoću dodatnog Set Top Box-a pratite veliki broj domaćih i inostranih TV kanala - od informativnih, preko dokumentarnih i sportskih do filmskih sadržaja. Uz osnovni, na raspolaganju su raznovrsni programski paketi - Fun, HBO, Cinemax, HBO Premium, Pink +, Za odrasle, HD kanali, kao i Arena paket koji je do kraja godine uključen u Osnovni.

Za sve dodatne informacije, cenovnik i pojašnjenja posetite sajt Telekoma Srbija i izaberite vaš Net paket u kombinaciji sa IPTV uslugom.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi