Šta je sve u mt:s postpaid vodiču na *797# | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je sve u mt:s postpaid vodiču na *797#

Sve što vas zanima se nalazi na jednom mestu, samo vas par klikova deli od toga.

 Izvor: Telekom Srbija.

Putem mt:s postpaid vodiča, brzo i lako možete da pristupite raznovrsnim postpaid sadržajima na vašem telefonu, da proverite stanje računa, aktivirate tarifne dodatke, izvršite podešavanje telefona, dopunite prepaid kredit, kao i da pronađete brojne interesantne sadržaje i korisne informacije.

Pristup vodiču je vrlo jednostavan i vrši se besplatnim pozivanjem broja *797#. U glavnom meniju mt:s postpaid vodiča moguće je izvršiti prepaid dopunu, unošenjem prepaid broja i iznosa dopune.

U okviru opcije Stanje računa možete da vidite trenutno stanje vašeg postpaid računa, da pogledate prethodne račune kao i da proverite stanje vezano za aktivirane roming tarifne dodatake i dodeljene bonuse.

Opcija Tarifni dodaci vam omogućava da aktivirate dodatne minute za pozive u mt:s mreži, SMS poruke, megabajte za prenos podataka, povoljne razgovore sa mt:s najdražim brojem i roming dodatake. Na raspolaganju su vam sledeće opcije: Evropa roming i m:tel CG roming dodaci, Pozivi u mt:s mreži, SMS dodatak, Neograničeni Internet, Najdraži broj i InoCall.

U delu Usluge možete da aktivirate usluge: Dopunu sa platne kartice, InoCall vaučer za povoljnije međunarodne pozive prema fiksnim i mobilnim mrežama kao i da dobijete parametre za ispravno podešavanje vašeg telefona.

Takođe, na raspolaganju je i opcija X Factor u okviru koje se mogu kupiti tarifni dodaci  X Factor Plus 1, X Factor Plus 7 i X Factor Plus 30, koji omogućavaju praćenje brojnih zanimljivih sadržaja X Factor muzičkog šou programa na jedan, sedam i 30 dana.

Ukoliko želite da pristupite sadržajima zabavnog i informativnog karaktera, izaberite opciju Zabava. Tu možete da pročitate dobar vic ili horoskop za vaš horoskopski znak, saznate značenje vašeg imena, pročitate vesti i sportske rezultate, da pogledate postojeće video klipove ili postavite svoje, kao i da dobijete informacije o kursnoj listi i stanju na putevima.

Iskoristite povoljnosti koje vam omogućava Telekom Srbija, i to sve putem mt:s postpaid vodiča.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi