SVI DA PREĐEMO NA FIREFOX? Jedan od najjačih razloga je upravo tu - moćna opcija za privatnost

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lični podaci
12.01.2022. / 22:00 22:05

SVI DA PREĐEMO NA FIREFOX? Jedan od najjačih razloga je upravo tu - moćna opcija za privatnost

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hm

Morao bih bolje da proučim konkretnu opciju, ali nisam siguran da je preterano delotvorna. Vredela bi više kad "iza naših leđa" svi oni (ili mnogi među njima) ne bi delili podatke. Ovako, gledam nešto na računaru i posle sat vremena mi iskaču reklame za to isto u Vajberu, a teško da je Vajber aplikacija sa telefona pristupila kukijima na računaru. Inače, nije da sam protiv Firefoxa, naprotiv, ljudi iz Mozille se dosta trude, oko svega, pa i oko privatnosti, i generalno rade stvari kako treba. Iz navike na Windowsu koristim Operu, ali FF mi je backup, a na Androidu mi je on prvi izbor i radi odlično, na telefonu efikasno i bez preterane potrošnje baterije kakvu imaju gotovo svi, na tabletu renderuje jako složene veb aplikacije jednako dobro kao desktop browseri. Napori na zaštiti privatnosti (od kojih ovo nije jedini i neki su možda i bitniji) su više nego dobrodošao bonus.

True blue

Dajete sjajne savete za bezbednost na internetu! Mozilu koristim duže od 15 godina, koristio sam ranije i Thunderbird za mejlove. Mozila odlično radi kako na računaru tako i na telefonu! Verzija za telefon je dobra i vidi se napredak, mada mi se čini da još ima prostora za napredak. Sjajan i bezbedan internet pregledač!

Beogradska seljačina

Sve što sam pre 5 godina koristio na uređajima od 100€, danas koristim na ovima od 1000€. Bukvalno sve isto.

Ja

@Beogradska seljačina To nije do telefona već do tebe. Evo moj primer. Isto u roku od 5 godina godina. Bio sam srednjoškolac, nisam imao potrebe za nekim specijalnim programima, a sada sam student i na telefonu kostim napredne programe za programiranje kako za fax tako i za posao.

Pa da

@Beogradska seljačina Neko ko samo čita o zadruzi, njemu je isto

Beogradska seljačina

@Beogradska seljačina Vi ste napredni sa Žaomi(da platim) pa idu reklame dok gledate kalendar čitate sms... Vi ste Zadruga.

Bojan

Gde da predjem? Pa, ja ga koristim jos od Windows 98 i Linux RedHat 9. Svrha Internet Explorera/Edgea je da skine FireFox. Svrha Google Chromea je da prati korisnike, da bi im plasirao reklame? :-)

Najnovije

Uređaji

Testovi