I kod nas

Počela prodaja Huawei Watch GT 5 serije pametnih satova u Srbiji!

Autor Ilija Baošić

Srpskom tržištu zvanično predstavljeni novi Huawei pametni satovi koji su od danas u prodaji

Izvor: Goran Srdanov

Na svečanom događaju u Atrium dvorani Sava Centra, Huawei je predstavio svoje nove pametne satove - Watch GT 5 seriju, Watch D2, kao i novo Watch Ultimate izdanje, namenjeno ljubiteljima golfa. Ovaj događaj je ujedno obeležio i početak prodaje novih modela, koji su od danas dostupni svim kupcima u Srbiji.

"Velika mi je čast što smo danas u Beogradu kako bismo predstavili novu generaciju Huawei pametnih satova, kao i našu novu Fashion Edge strategiju za nosive uređaje. Uz preko 520 miliona korisnika naših nosivih uređaja globalno, i značajan broj aktivnih korisnika u Evropi, ponosni smo na našu poziciju lidera u ovom segmentu. Kroz inovacije u dizajnu i funkcijama za praćenje fitnesa i zdravlja, nastavljamo da pomeramo granice tehnologije, omogućavajući svakom korisniku da kroz naše uređaje izrazi svoj jedinstveni stil", izjavio je Roger Tao pred velikim brojem zvanica.

Izvor: Goran Srdanov

Prisutni su imali priliku da se lično upoznaju sa unapređenjima koje novi modeli donose, a zvezda događaja je nesumnjivo bila Huawei Watch GT 5 serija, čiji jedinsveni spoj napredne tehnologije i estetike klasičnih satova je privlačio posebnu pažnju.

Kako bi se uverili u svestranost novog dizajna, gostima je na raspolaganju bio Fashion corner, gde su, uz pomoć stiliste, mogli da isprobaju i upare različite odevne kombinacije sa satovima GT 5 serije.

Među atrakcijama našao se i Health corner, koji je bio posvećen zdravlju, sa posebnim fokusom na Huawei Watch D2, pametni sat koji poseduje sposobnost merenja krvno pritiska, i TruSense sistem za praćenje ključnih zdravstvenih parametara, koji krasi nove modele.

Izvor: Goran Srdanov

Svoje iskustvo sa Huawei Watch GT 5 Pro pametnim satom podelila je i popularna influenserka i Huawei brend ambasador Lea Stanković, a prisutnima se obratio i Stiven Huang, direktor Huawei Device za Srbiju, koji je podsetio da su Republika Srbija i Narodna Republika Kina u julu potpisale sporazum o slobodnoj, bescarinskoj trgovini.

"Zahvaljujući ovom sporazumu, carina na nosive i audio proizvode od jula iznosi 0%, a Huawei Watch GT 5 je za 20% jeftiniji od prošlogodišnjih modela iz ove proslavljene serije pametnih satova, što je ogromna korist za srpske potrošače", zaključio je Stiven u svom izlaganju.

Početak prodaje novih Huawei satova u Srbiji

Izvor: SmartLife / Ilija Baošić

Kupci koji se tokom oktobra preuzmu neki od satova iz Watch GT 5 serije, na poklon dobijaju Huawei FreeBuds 5i bežične slušalice, tri godine garancije na sat, a tu je i aplikacija Huawei Health+, koja će biti dostupna za korišćenje tri meseca besplatno. Na ovoj aplikaciji, korisnici mogu pronaći kurseve poznatih sportista i značajnih imena iz sveta fitnesa, kao što su atletičar i nekadašnji zlatni olimpijac Mo Fara, popularna fitnes influenserka Pamela Rif i He Muni, profesionalna golferka.

Ukoliko ste ih propustili, pročitajte recenzije Huawei Watch GT 5 Pro i Huawei FreeBuds 5i uređaja na SmartLife portalu.

Pametni satovi iz Huawei Watch GT 5 serije kupci u Srbiji mogu pronaći od danas kod operatora Yettel, A1 i mts, kao i u Gigatronu, Tehnomaniji, Tehnomediji i na Ananas sajtu. Cene su sledeće:

Muški modeli:

  • Huawei Watch GT 5 Black Fluorelastomer Strap – 31.999 dinara
  • Huawei Watch GT 5 Blue Woven Strap – 34.999 dinara
  • Huawei Watch GT 5 Pro Black Fluorelastomer Strap – 45.999 dinara
  • Huawei Watch GT 5 Pro Titanium Strap – 64.999 dinara

Ženski modeli:

  • Huawei Watch GT 5 Light Blue Fluorelastomer Strap – 31.999 dinara
  • Huawei Watch GT 5 Black Fluorelastomer Strap – 31.999 dinara
  • Huawei Watch GT 5 White Leather Strap – 34.999 dinara
  • Huawei Watch GT 5 Gold Milanese Strap – 39.999 dinara
  • Huawei Watch GT 5 Pro White Fluorelastomer Strap – 54.999 dinara
  • Huawei Watch GT 5 Pro White Ceramic Gold Titanium Strap 74.999 dinara

Huawei Watch Ultimate će se naći u prodaji od 1. novembra, a njegova cena biće 104.999 dinara.