brutalna mašina

Moćna zverka konačno dostupna u svim delovima sveta: Red Magic 9S Pro stiže na vaša vrata po ovim cenama

Telefon pokreće Snapdragon 8 Gen 3 "Leading Version", overklokovana verzija dobro poznatog čipseta čiji CPU radi na maksimalnih 3.4GHz

Red Magic 9S Pro
Izvor: Nubia

Gejmerski telefon kineske kompanije nubia – Red Magic 9S Pro, na domaćem tržištu zvanično predstavljen početkom jula, a potom sredinom meseca i za ostatak sveta, konačno je internacionalno dostupan za naručivanje, i na zalihama je u internet prodavnici proizvođača.

Preporučene cene uređaja, koji slovi za jednog od najmoćnijih pametnih telefona na svetu, u zavisnosti od konfiguracije, za Evropu su: 649 evra za verziju sa 12GB RAM-a i 256GB interne memorije i 799 evra za telefon sa 16GB RAM-a i 512GB prostora za skladištenje podataka.

Telefon je opremljen AMOLED ekranom dijagonale 6,8-inča, rezolucije 1.116 x 2.480 piksela, sa frekvencijom osvežavanjem od 120 Hz maksimalnom osvetljenošću od 1.600 nita.

Pokreće ga Snapdragon 8 Gen 3 "Leading Version", overklokovana verzija dobro poznatog čipseta čiji je CPU u stanju da radi na maksimalnom taktu od 3.4GHz.

Moćni gejmerski telefon je opremljen glavnom kamerom od 50MP sa optičkom stabilizacijom, zatim ultraširokom kamerom tako od 50MP, a tu je i senzor dubine veličine 2MP. Prednja selfi kamera je opremljena senzorom od 16MP.

Red Magic 9S Pro napaja zaista ogromna baterija kapaciteta 6.500 mAh, koja podržava brzo "žično" punjenje od 80W.

BONUS VIDEO: