Anketa

Kakvu kafu volimo da pijemo u Srbiji?

Autor Marko Čavić Izvor Promo

Recite nam kakvu kafu volite da pijete, a mi ćemo vam reći kako to vole da čine ljudi širom sveta.

Izvor: De’Longhi

Ispijanje kafe ima dugu tradiciju kod nas i slobodno možemo da kažemo da Srbi vole da piju kafu u svim prilikama.

Ipak, da bismo saznali kako tačno i koje kafe volite, kao i kako ih pripremate - potrebna nam je vaša pomoć, ali ne brinite, sve je veoma lako!

Pogledajte odmah ispod našu anketu sa par pitanja i odgovorite nam onako kako vi želite, a mi ćemo vam odmah u rezultatima koji slede pokazati da li se ostatak čitalaca slaže sa vama ili ima neko drugačije mišljenje!

Sada, kada znamo neke sjajne stvari o tome kako vi i oni koji su glasali u anketi volite da pijete kafu, red je da vam kažemo i neke manje poznate činjenice o kafi iz drugih krajeva sveta.

Recimo, Italijani vole da piju kafu takoreći s nogu tj. u pokretu kad god, Meksikanci obožavaju kafu sa različitim začinima i ukusima, a Kubanci najviše piju kafu u krugu porodice.

Naravno, prava kafa ne mora da bude daleko od vas i uvek i svaki put možete da je pripremite baš onako kako želite i kod kuće! U tome će vam pomoći De’Longhi kućini automatski i manuelni aparati za kafu koji će svaki put napraviti pravu šoljicu vašeg omiljenog napitka.

Izvor: De’Longhi

Posetite De’Longhi Srbija sajt i saznajte sve o ponudi kvalitetnih i za rukovanje jednostavnih aparata za pripremu kafe, koji su dostupni i vama!

/PROMO TEKST/