Samo za fanove

SAMSUNG GALAXY Z FLIP3 POKEMON EDITION: Omiljeni telefon na preklop dobija ograničenu seriju

Svi znamo da su ograničene serije uređaja i predmeta uvek razlog da kolekcionarima krene voda na usta, a Samsung je odlučio da je vreme da Z Flip3 dobije specijalnu verziju u čast mega popularne serije igara i anime.

Samsung Galaxy Z Flip3 Pokemon Edition
Izvor: Samsung

Ukoliko volite Pokemon igre, sigurni smo da imate neki predmet u svojoj kolekciji na koji ste posebno ponosni. Bilo da je u pitanju neka karta, Pokemon kačket, ili nešto treće, evo šanse da svoju kolekciju obogatite jednim potpuno novim uređajem.

Samsung je podigao veliku prašinu sa specijalnom, ograničenom serijom Pokemon Edition Galaxy Z Flip3 telefona, koji će za 24. aprila biti predstavljen u Južnoj Koreji. Ograničena serija znači da postoji konačni broj uređaja i paketa koji će se prodavati u online prodavnici. Paket deluje veoma bogato, a za sada nema informacija o ceni.

Samsung ovo najavljuje kao najveću saradnju ikada i deluje da je južnokorejski gigant obratio posebnu pažnju na pakovanje. Ceo set dolazi u velikoj crvenoj kutiji u kojoj se nalazi kutija telefona u crveno-beloj Poke-box kutiji, sa crnim Z Flip3 telefonom.

U paketu su još i posebna torbica za nošenje, Pikaču rep privezak za ključeve, providna maska sa Pikaču stikerima, dodatne Pokemon stikere, Pokeball iskačući deo i još mnogo toga.

Ne znamo da li isporučuju u Srbiju, ali se možete prijaviti na online prodavnicu ovde.