Znamo sve!

OTKRIVAMO SVE DETALJE O NOVIM SAMSUNG TELEFONIMA: Kako da pratite Galaxy S22 Ultra premijeru uživo

Znamo sve detalje o najnovijim Samsung Galaxy telefonima - upadajte!

Izvor: SmartLife / Samsung

Kompanija Samsung na prvom i verovatno najvećem ovogodišnjem Unpacked događaju, koji smo još jednom prinuđeni da pratimo onlajn, predstaviće Samsung Galaxy S22 seriju telefona.

Mesec dana kasnije u odnosu na premijeru od prošle godine dočekaćemo ponovo tri modela najpopularnije Samsung serije - S22, S22+ i S22 Ultra.

Pisalo se svašta, ali je činjenica da nismo otkrili sve i zbog toga vas pozivamo da nas pratite od 16:00 na SmartLife stranicama, jer ćemo uživo, u blog formi sa ekskluzivnim fotografijama i video prilozima pratiti premijeru svih telefona, a znamo da je Samsung spremio i neka iznenađenja ;)

Izveštaj će obuhvatiti detaljne specifikacije svakog telefona, domaće cene i podatke o naručivanju i datumu dolaska na tržište, kao i objave sa zvaničnih Samsung i partnerskih društvenih mreža, naročito Twitter i Instagram.

Prema prvim informacijama Samsung Galaxy S21 Ultra je "pojeo" Galaxy Note20 Ultra i novi, najjači Galaxy S model - Galaxy S22 Ultra - biće prvi ikad Galaxy S telefon sa S Pen olovkom ugrađenom u kućište uređaja, kao što je to imala ugašena Note serija. Šta sve to donosi, kako je Samsung unapredio pisanje, ali i multimediju, posebno kameru - saznaćete u našem blogu uživo, koji ćemo voditi nešto pre četiri poslepodne, pa nas pratite već pred samu premijeru.

Osim dodatka S Pen u samo kućište biće značajno promenjen i izgled samog Galaxy S22 Ultra telefona. Ivice su četvrtaste, ali je telo telefona zaobljeno, gotovo kao da je to sad Galaxy Note serija, a ne Galaxy S, ali ćemo o detaljima pričati na samoj premijeri. Takođe, procurele slike pokazale su nam da će se telefon pojaviti u makar tri boje - zelenoj, beloj i što je neobično, ne crnoj, nego boji bakra.

Zbog fokusa na Galaxy S22 Ultra Samsung je odlučio da iz mnogih evropskih i svetskih zemalja povuče Galaxy S21 Ultra iz prodaje, pa ako ste ciljali vreme da ga kupite- sad je taj trenutak!

Pratite nas uživo nešto pre 16:00, link do bloga će biti postavljen i ovde, a do tada nam pišite u komentarima, kao i uvek - šta vi očekujete od Galaxy S22 serije?

A, cena? :) To je šlag na torti, reći ćemo vam je na kraju ;)

Pratite nas…