Fold ‘n Roll

NEVEROVATAN TCL FOLD ‘N ROLL TELEFON: Ekran mu se i savija i rola do dijagonale od čak 10 inča

Ovako nešto nikad nismo videli!

Dosad smo bili u prilici da nekoliko puta vidimo, čak i da uživo prisustvujemo demonstraciji TCL savitljivog telefona i nikad nije izgledao ovako, kako ga je sad TCL najavio.

Dakle, imali smo priliku da vidimo ekran na izvlačenje, koji je ujedno i ekran na rolanje, ali i ekran na savijanje, ali nikad od sada ekran koji je i jedno i drugo.

Možda će vas zanimati:

Pogađate, novi TCL koncept je upravo to - nespojiva mešavina ekrana na uređaju, koji se i savija i umotava, a onda i izvlači po potrebi, pa se tako ekran dijagonale 6,87 inča pretvara u ekran od čak 10 inča (sa 17,45 do 25,4 centimetra).

Novi koncept prikazan je sredinom aprila, sasvim iznenada i nazvan je vrlo moderno - TCL Fold ‘n Roll. I ovog puta je TCL kompanija (poznata po Alcatel telefonima i opremi i odličnim televizorima) prikazala samo koncept uređaj sa kojim neće žuriti na tržište, nego žele da pokažu da su i oni spremni za utakmicu, ali da ne žure tj. da čekaju da ovakav sistem postane prihvatljiv za većinu korisnika.

Tajna uređaja je u novoj i dorađenoj dragonhindge šarki, koja može i da se razvlači i da se savija, što omogućava da se koristi jednako uspešno i pouzdano na oba dela ekrana - onom koji se rola i koji se presavija.

TCL kompanija otkrila je da planira da prvi savitljivi uređaj predstavi do kraja 2021. godine i verujemo da će cena tog uređaja biti manja od konkurencije. U galerijama na kraju imate priliku da vidite TCL koncepte koje smo do sada videli - ekran na savijanje s unutrašnjim i spoljašnjim presavijanjem i ekran na rolanje, koji je posebno zanimljiv.

Kako se vama sviđa Fold ‘n Roll TCL koncept telefon?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.