Odmah sniženje

DA TELEFON BUDE NAJJEFTINIJI U SRBIJI: Verovali ili ne, desilo se, i to više od 20% povoljnije nego u svetu!

Najnoviji telefon stiže u Srbiju po specijalnoj ceni.

Da bi najnoviji i kako kažu - najjači predstavnik srednje klase, koji uz to želi da parira i flagship konkurenciji - mogao da bude dostupan svima, pre svega cena mora da bude isto tako prihvatljiva, ako ne svima, onda najvećem broju korisnika.

Ipak, pre svega toga važno je napomenuti da je u Srbiji situacija uglavnom drugačija - telefoni se pojave kad i u drugim delovima sveta, to smo stigli, ali ne po istoj, nego uglavnom većoj ceni, koja je rezultat dodatnih dažbina, koje važe za našu zemlju (carina, PDV, drugi porezi…).

S obzirom na to da Motorola Moto G100 stvarno deluje moćno, i spolja i iznutra, cena od 499 evra, koja je najavljena na samoj premijeri nije se baš uklopila u ono što smo gore opisali.

Ipak, čikaška kompanija u vlasništvu Lenovo-a je u želji da telefon stigne do svih onih, kojima se svide ili će se tek svideti, drastično snizila cenu u Srbiji - umesto 499 evra, koliko je preporučena cena za EU region, kod nas će koštati manje od 383 evra, što je sniženje veće od 20 procenata i dosad neviđen ustupak kad se radi o novim telefonima kod nas.

Ovaj telefon dostupan je već 29. marta i možete da ga poručite u slobodnoj prodaji, ali i kod operatora.

Šta vi kažete na ovaj potez kompanije?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.