Zlatna groznica

GOLDPHONE: Ovi telefoni koštaju k'o luksuzan stan i dolaze sa kilom zlata! Možda je ovo ipak otišlo predaleko?!

Kompanija Caviar pravi iPhone 12 Pro ili Samsung S21 od zlatnih poluga

Kupili ste dual SIM telefon, pa konačno imate prostora u džepu da umesto drugog telefona sa sobom ponesete na primer - zlatnu polugu. Zamislite da se neko setio da spoji telefon i zlatnu polugu i reši vam sve životne probleme. Ne brinite, kompanija sa nazivom Caviar (a kako drugačije?) je predstavila limitiranu seriju nazvanu Goldphone koja se sastoji od iPhone 12 Pro ili Samsung S21/S21+/Ultra telefona u kućištu napravljenom od zlatne poluge težine 1 kg.

Dodatnoj ekskluzivnosti doprinosi limitiranje na po 7 komada iPhone/Samsung modela sa cenama od 159.000 USD za iPhone 12 Pro, odnosno 169.000 USD za Samsung S21/S21+/Ultra verziju. Oba telefona imaju kućište od tačno 1 kg 24-karatnog zlata, pa nam nije baš najjasnija razlika u ceni od celih 10.000 USD.

Za ove pare možete komotno da kupite zlatnu polugu, ali bez OLED ekrana, 5G funkcionalnosti i 10x zum kamere.

Napomenućemo da Caviar svaki Goldphone pakuje u "luksuznu belu sef-tašnu" koja će zbog ekskluzive biti isporučena na bilo koju adresu na svetu privatnim kurirom.

Potencijalni problem može biti težina od nešto više od 1 kg, koja ima tendenciju da vam probuši džep od pantalona ili sakoa, ili da vam iskrivi kičmu usled stalnog naginjanja na jednu stranu. A ako volite dug da pričate, može vam se desiti da vas zaboli ruka od držanja poluge od 1 kg na uhu.

Pored toga, 24-karatno zlato je mekano, a ona fino ispolirana završnica je problematična za korišćenje ako ne nosite rukavice i hoće da se izmatira, tako da verujemo da će Caviar u paketu isporučiti bar jedan par rukavica.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.