Sve puca!

ŠTA AKO VAM ISPADNE VAŠ NOVI iPhone 12: Evo, pogledajte i sami! (FOTO, VIDEO)

Pisali smo o tome koliko ćete platiti, ako oštetite iPhone 12, a sad ćemo da vidimo i koliko lako iPhone 12 puca…

Poznati YouTube kanal, koji nas često obraduje poređenjem brzine i performansi Android i Android-iOS telefona ima novi hit.

Ovog puta je to slobodan pad iPhone 12!

Apple se na sva usta hvali kako je novi tip keramički zaštićenog stakla najtvrđe tj. najizdržljivije staklo ikad ugrađeno u telefon i - u pravu su! Kanal PhoneBuff je proverio ovu tvrdnju u praksi i izgleda da će korisnici, koji kupe iPhone 12, bilo koji od četiri modela u ponudi, morati mnogo više da paze na njegovo zadnje staklo, koje lakše puca, nego prednje.

Iako je iPhone 12 prilično izdržljiv, videćemo tačno i koliko kad je u pitanju Android konkurencija (kad bude urađen neki međusobni test) sajt tj. kanal savetuje da se i dalje nosi zaštitna maska, jer je zadnji deo osetljiviji, a tad rizikujete da bude oštećeno i staklo jedne od kamera i Lidar senzora.

Naravno, podsećamo vas i na to da u svakom slučaju izuzetno vodite računa o tome da ne oštetite svoj telefon, jer će vas popravka, posebno u Srbiji, gde ne važe mnogi posebni uslovi kao u svetu, koštati prilično - evo tačno i koliko košta iPhone 12 popravka!

Da li i vi planirate da nabavite iPhone 12?

Uskoro u Srbiji…

iPhone 12 vs. iPhone 12 Pro Drop Test video (MobIT)
Izvor: PhoneBuff

Budite informisani bolje od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.