Pojavio se promo video

OVO JE SLEDEĆI GALAXY TELEFON: Samsung poslušao korisnike i korigovao mane S20 uređaja! (FOTO, VIDEO)

Samo što nije izašao!

Izvor: MONDO portal

Pojavio se promo video za novi Samsung uređaj i reč je o novoj verziji Galaxy S20 telefona, ona će nositi naznaku FE 5G!

Ta FE dopuna u imenu je skraćenica od Fan Edition, što znači i da je proizvođač telefona poslušao svoje korisnike, te se fokusirao na dve stvari, koje su najviše nervirale korisnike.

U pitanju su kamera i baterija, dok ništa nije spominjano (u snimku) za čipset ovog uređaja, kao ni za prednosti 5G mreže.

Ono što se najviše ističe na kameri je 30x Space Zoom, Single Take AI i Night mode. Proširivo skladište nudi veći prostor za fotografije i video snimke koje ćete snimati svojim uređajem. Što se tiče baterije, ona će imati 4,500 miliamper-časova (mAh), dok u opisu stoji da će se brzo puniti i da će se sporo prazniti, to jest, da će trajati duže, ali ovaj video ne ulazi u detalje.

Ukoliko vas zanimaju detalji, pogledajte našu galeriju.

Jedan korisnik Twitter-a je postavio zvanične maske za Galaxy S20 FE (za 4G i za 5G). Prvi ima integrisani nosač koji može da drži telefon pod nekoliko različitih uglova. Dok drugi nosi naziv S-View Flip Cover, koji ima mali prozor kako bi displej pokazivao relevantne informacije i notifikacije, preko istog možete da primate i odbijate pozive.

Galaxy S20 FE će raditi na Snapdragon 865 čipsetu, imaće 6 gigabajta RAM memorije, kao i 128 gigabajta memorije za sladište. Postoje spekulacije da će se pojaviti i nadograđena verzija od 8 gigabajta RAM memorije.

Posedovaće displej od 6.5 inča koji će raditi u Full HD rezoluciji, kao i sa stopom osvežavanja ekrana od 120 herca (Hz). Prednja kamera će imati 32 megapiksela, dok će se zadnja sastojati od tri kamere, 12 megapiksela kamere sa širokim uglom, 8 megapiksela telefoto sa 3x optičkim zumom, kao i 12 megapiksela ultrawide

Očekuje se da Samsung predstavi ovaj uređaj na svom događaju koji se održava 23. septembra, dok bi cena trebala da bude u rangu sa S20 koji košta 999 dolara.