Samo za iPhone

ISTINA o krahu aplikacije: FACEBOOK srušio Viber, evo i kako! (VIDEO)

Apple NIJE kriv, nego Facebook, priznali su!

Izvor: MONDO portal

DOPUNA (8. jul, 15:30): Nakon zvanične Viber objave The Verge je objavio da ima informacije da je problem, ipak izazvao Facebook, a ne sam Apple, iako se radi o iOS platformi.

Naime, osim Viber aplikacije nisu radili i Spotify, Pinterest, Tinder i mnoge druge, a krivac je, prema ovom sajtu, Facebook, odnosno Facebook SDK! Facebook je ubrzo zatim objavio i priznao da je njihova platforma zaista krivac za rušenje svih aplikacija, koje zapravo nemaju nikakve veze sa Facebook platformom, a u okviru (iOS SDK).

Podsećamo vas da se Viber od 1. jula u potpunosti odvojio od Facebook veze kroz tu aplikaciju na bilo koji način i uklonjen je Facebook SDK.

ORIGINALNA VEST JE U NASTAVKU

___________________________________________________________________________________________________________________________

MONDO MobIT dobio je zvaničnu izjavu Viber aplikacije, koju prenosimo u celosti, a tiče se problema prilikom korišćenja, koje ima sve više iPhone korisnika.

Tokom popodneva veliki broj korisnika iOS uređaja obratio se Viber predstavništvima zbog novonastalih problema pri korišćenju ove aplikacije na svojim telefonima. Interno smo istražili ovaj slučaj i otkrili da je problem primećen kod više hiljada aplikacija na iOS uređajima korisnika širom sveta, među kojima je i Viber.

Ovom prilikom želimo da obavestimo naše korisnike da naš tehnički tim već uveliko radi na rešavanju ovog problema, kako bi vaša omiljena aplikacija bila ponovo dostupna za upotrebu u najskorijem periodu.

Unapred se zahvaljujemo našim korisnicima na strpljenju i razumevanju usled novonastale situacije“.

NAPOMENA: Viber bi trebalo uobičajeno da radi na Android platformi, a vlasnici različitih iPhone uređaja nema potrebe da brišu Viber, posebno AKO NISU NAPRAVILI rezervnu kopiju podataka, jer nije do njih - do aplikacije je!

Da li i vi imate Viber problem na svom telefonu?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Viber GIF kako se pravi video (MobIT)
Izvor: Viber
Group Video Calls on Viber video (MobiTI)
Izvor: Viber
Viber nestajuće poruke video (MobIT)
Izvor: Viber

Tagovi