Uređaji

Mali omiljeni muzički telefon se vratio i košta samo 39 evra (VIDEO)

XpressMusic je opet među nama i izgleda odlično!

Nakon premijere svog prvog 5G telefona HMD Global, dom Nokia telefona, je predstavio tj. najavio povratak XpressMusic serije telefona i njen prvi povratnički model.

Nokia 5310 je Series 30+ telefon i podržava aplikacije kako bi korisnik mogao da bude u kontaktu sa prijateljima ne samo SMS porukama, nego i onlajn.

Što se karakteristika tiče Nokia nije napravila iskorak. I dalje je to 2,4 inča QVGA ekran sa VGA kamerom i lampom, koja glumi blic, ali bez mogućnosti snimanja video zapisa. Unutra je 16 MB memorije (da, MB, ne GB), ali su podržane microSD kartice kapaciteta do 32 GB. Muzičke opcije nastavljaju se MP3 plejerom, naravno, FM radiom, ulazom 3.5 mm za slušalice i Bluetooth podrškom. Na samom uređaju sa strane leve i desne su smeštene i MP3 kontrole, a muzika se može slušati i preko spikerfon zvučnika (mono, naravno).

Baterija je kapaciteta 1.200 mAh i trebalo bi da traje makar 10-ak sati slušanja muzike, a od mreža podržane su samo 2.5G tj. EDGE mreže za povezivanje na prost internet i korišćenje Facebook i drugih aplikacija.

Nokia 5310 XpressMusic podržava i preuzimanje igara, a izrađena je od polikarbonata u dve boje - crnoj i beloj - i uvek sa crvenim gumenim lajsnama na levom i desnom boku.

Cena telefona je svega 39 evra i u prodaji će biti na leto.

Da li ste poželeli da opet imate XpressMusic telefon?! :)

Nokia 5310 video (MobIT)
Izvor: Nokia Mobile