Uređaji

PREMIJUM pristup sajtu za odrasle potpuno BESPLATNO zbog KORONE

Italijanima premijum članstvo poznatog sajta za odrasle da lakše prebrode virus koronu! Ostali da nauče da koriste VPN...

Prazna stanica metroa
Izvor: Tanjug/AP Photo/Claudio Furlan/LaPresse

TweakTown objavio je da sajt svim Italijanima omogućava preuzimanje kodova za premijum članstvo na sadržaj tog popularnog sajta za odrasle u celoj zemlji.

Premijum članarine su, naravno besplatne, ne zahtevaju unošenje kreditne niti bilo koje druge kartice i trajaće dok situacija u Italiji ne bude bolja ili do kraja marta, navodi se u saopštenju ovog sajta.

Forza Italia We love you!“ je poruka, koju su zaposleni popularnog sajta za odrasle poslali Italijanima i to u bojama italijanske zastave. S obzirom na to da milioni Italijana sede kod kuće čekajući da korona epidemija prođe ovo bi moglo makar malo da im olakša to stanje.

I ne samo besplatne premijum članarine, ovaj sajt će novčano pomoći Italiji da prebrodi virus korona donirajući sredstva od ModelHub kampanje, koja pomaže kreatorima da pronađu adekvatnu publiku i prodaju svoj sadržaj na često pretrpanom i neadekvatno regulisanom tržištu digitalnog sadržaja.

Nadamo se da će Italijanima ovo makar malčice olakšati mučnu situaciju, koja preti celom svetu!

A ostali? Ko ume da podesi VPN - eto zabave ;)

Kako vi komentarišete ovaj potez?

Dobra fora ili ne?