Uređaji

Crvenoj zvezdi pripada čuveno SREBRNO DUGME za dosadašnji uspeh (VIDEO)

Zvaničan YouTube kanal fudbalskog kluba Crvena zvezda prešao je broj od sto hiljada pratilaca na toj društvenom mreži.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Zvezdin zvaničan YouTube kanal, koji u ovom trenutku prati preko 104.000 korisnika te video mreže, omogućava navijačima širom sveta da na jednom mestu budu u toku sa svim aktivnostima svog omiljenog kluba i u multimedijalnom zapisu.

Na kanalu možete pratiti raznovrsan sadržaj - konferencije, treninge, izjave igrača, najzanimljivije detalje sa utakmica, intervjue, radove na stadionu… Gledaoci imaju priliku da na kanalu prate emisije “Zvezda TV“, “Zvezdaši pitaju“, “Znam svoju Zvezdu“, “DA/NE“, “Od gola do gola“, “Naša linija života“ i druge.

Prema YouTube pravilima Zvezdinom kanalu biće isporučeno čuveno Srebrno YouTube duge sa potpisom imena kanala, kao simbol uspeha na najvećoj video mreži današnjice. YouTube Srebrno dugme, sa plaketom, stiže u posebnom pakovanju, uramljeno i spremno za prikazivanje pratiocima - nadamo se da ćemo imati priliku to i da vidimo na Zvezda TV-u!

Kolekciju #YouTubeCreatorAwards, za najbolje kanale na YouTube mreži, čine Srebrno dugme za 100.000 pratilaca, Zlatno za milion pratilaca i Dijamantsko dugme za najmanje 10 miliona YouTube pratilaca.

Uostalom, svratite do kanala i pogledajte i sami!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

YouTube Creator Awards
Izvor: YouTube Creators