Šta je postdigitalno doba? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je postdigitalno doba?

Saznajte na međunarodnoj konferenciji na Fakultetu za medije i komunikaciju, učešće je besplatno!

  Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu 18. aprila se održava veliki međunarodni skup posvećen (post)digitalnim komunikacijama, medijima, tržištu i stvaralaštvu.

U savremenom svetu digitalno postaje nova norma, opšteprihvaćeni standard u različitim oblastima i disciplinama. Digitalizacija poslovanja i svakodnevnih životnih aktivnosti postaje imperativ današnjeg društva, otvarajući mogućnosti kreiranja novih i preispitivanja postojećih modela savremenih komunikacija i stvaralaštva. Ovaj proces istovremeno dovodi i do jačanja veze između čoveka i tehnologije, ističući neophodnost postojanja njihovog uzajamnog odnosa.

Podstaknut ovim velikim promenama, u kojima humanističke naučne discipline imaju posebno važnu ulogu, Fakultet za medije i komunikacije organizuje interdisciplinarnu međunarodnu konferenciju posvećenu digitalnim i postdigitalnim komunikacijama -- "(Post)Digital Age: Media, Business, Technology, Trust".

Odgovor na naizgled jednostavno pitanje "Šta je postdigitalno?" danas će u Beogradu ponuditi ugledni predavači iz zemlje i inostranstva, među kojima su Lazar Džamić (FMK), Mara Ajnštajn (Kvins koledž, Gradski univerzitet u Njujorku), Des Fridman (Goldsmits, Univerzitet u Londonu), Endru Mekstej (Fakultet za muziku i medije, Univerzitet Bangor) i Kristofer Hakli (Rojal Holovej, Univerzitet u Londonu).

Učešće na konferenciji je besplatno i otvoreno za sve zainteresovane, saopštili su organizatori.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA