Prvi put smo snimili ovakav video, pogledajte! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi put smo snimili ovakav video, pogledajte!

Dual-View režim rada kamere na modelima Huawei P30 i P30 Pro je sad dostupan i korisnicima u Srbiji. Pogledajte kako to sve izgleda!

  Izvor: MONDO portal / Huawei

Korisnici Huawei telefona mogu da izraze svu svoju kreativnost pomoću video snimaka sa podeljenim ekranom, na kojima će istovremeno prikazati kompletan, širok kadar, ali i odabrati jedan detalj, koji će posebno istaći zumiranjem 2x, 3x ili čak 5x!

Nedavnim predstavljanjem sistema EMUI 9.1 i postepenim omogućavanjem njegove verzije B153 i van granica Kine, Huawei je korisnicima telefona Huawei P30 i P30 Pro i u našem regionu ponudio korišćenje jedne od najuzbudljivijih opcija na kameri: Dual-View režima rada kamere.

Zahvaljujući ovoj opciji, korisnici mogu da naprave video snimke sa podeljenim ekranom, istovremenim korišćenjem primarne kamere telefona i sočiva za zumiranje, čime se na ekranu istovremeno prikazuju dve perspektive.

Dual-View ili kako je na srpski prevedeno Dvostruki Prikaz režim rada, dostupan na modelima Huawei P30 i P30 Pro, je sposoban da proizvede zanimljivije video snimke samostalno ili u saradnji sa ostalim video opcijama kao što je AI editor. Zahvaljujući dvostrukoj perspektivi, serija Huawei P30 donosi potpuno novu funkciju na pametnim telefonima, pružajući mogućnost korisnicima da zabeleže događaje u širokom planu, kao i krupan plan neke scene u jedinstvenom i osvežavajućem izdanju. Pretpostavljamo da će ovi snimci biti vrlo dobri za Instagram ili IGTV, na kojima će biti osveženje u “moru“ jednoličnih video snimaka.

Pogledajte Dual-View raspakivanje telefona Huawei P30 Lite:

Najznačajnije opcije Dual-View režima rada na modelima P30 i P30 Pro uključuju:

- Beleženje širokog plana sa više pozadine i objekata u okruženju
- Simultano zumiranje željenih subjekata kroz opciju podeljenog ekrana
- Istovremeno snimanje iz dva različita ugla, panorama i krupan plan
- Mogućnost prilagođavanja stepena zumiranja
- Stvaranje umetničkih i kreativnih fotografija za živopisnu uspomenu na specijalne trenutke

Pored Dual-View režima rada u sklopu ažuriranja sistema EMUI 9.1, Huawei P30 Pro poseduje i SuperZoom sočivo koje podržava 5x optičko zumiranje, 10x hibridno zumiranje i 50x digitalno zumiranje, kao i SuperSpectrum senzor koji omogućava upijanje 40% više svetlosti za slikanje neverovatnih fotografija pri slabijem osvetljenju, uz visoku ISO vrednost od 409, 600.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA