ZAŠTO TELEFONI USPORAVAJU S VREMENOM: Zastarevanje hardvera, novi OS ili to proizvođači rade namerno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saveti
22.11.2021. / 16:34

ZAŠTO TELEFONI USPORAVAJU S VREMENOM: Zastarevanje hardvera, novi OS ili to proizvođači rade namerno

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

haha

zato što posle godinu dana dobije anžuriranje koje uspori telefon da pomisliš da ti treba novi

Daki

S9+ dve i po godine radi kao i prvog dana, nijedan problem

Beogradska seljačina

Ništa od ta 3. "Programeri" sa mesečnim kursevima od 300€, nepismena deca bez potrebe za (u)poznavanjem maternjeg jezika, kamoli korenja reči, porekla pojmova, toponima, ko će tu da čita 500-1000 strana o nekom programiranju - kad nije ni Bukvar čitao. Odrasli na Teletabisima, Sunđerima, Mašama i medvedima, sinhronizovanim i standardizovanim za pasterizovanje mozga... Nikada nismo bili bliže fiksnom telefonu nego danas.

Programer

@Beogradska seljačina Nije bilo bolje ni sa prvim verzijama Android i iOS-a. Štancuj novi, a za podršku za starije telefone iz zabole uvce. Tako je bilo i tako će i biti. Velike kompanije koje imaju velike softverske divizije još se i pomalo brinu da taj novi OS fercera na godinu dana starom hardveru, a ostali honori, vikoi, alkateli, rilmiji, telse i ostala kineska ... zaborave telefon onog trenutka kad mu objave cenovnik...

Beogradska seljačina

@Beogradska seljačina Ja se odlično sećam svog optimizma krajem '90-ih, kako Windowsu 98 samo još malo fali da bude "idealan". Evo me 23 godine kasnije, 7 novih verzija, nijedna kompletna priča, skoro svaki je brže zaboravljen nego što je pravljen. Gledao sam nedavno uporedni test brzine Apple štampača iz 1984. Ili 86. i nekog od najnovijih. Bilo je nerešeno. Toliko.

Najnovije

Uređaji

Testovi