DA LI NAS TELEFONI PRISLUŠKUJU: Kako znaju o čemu smo pričali i zašto nam iskaču reklame o tome

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saveti
25.06.2021. / 19:05 25.05.2022. / 11:26

DA LI NAS TELEFONI PRISLUŠKUJU: Kako znaju o čemu smo pričali i zašto nam iskaču reklame o tome

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

more mrs

pre oko deceniju, kada su neki pričali o ovome, bili su ismejavani, i proglašavani ludacima i paranojicima. kao i za mnoge druge stvari, uvek je bilo ljudi, koji imaju malo mozga i govore šta je suština , a bivaju najmanje ismejavani i posprdavani od okoline koja je jel puna pameti. i onda dok masa teletabisa shvati šta je istina tada je odavno kasno. A to se i dalje ponavlja u svim sverama života. i dalje i dalje se ponavlja i ponavlja. ajd jednom da barem masa teletabisa proba da posluša one koji su trenutno proglašeni od te mase ludacima. Barem da posluša i proba da razmisli, i shvati. ne postoje teorije zavere, postoje samo teorije slučajnih događaja.

ljuba

BOG DA VAS BLAGOSLOVI...

Da, slušaju

Na telefonu sam isključio G pomoćnik, izbrisao chrome, onemogućio reklame u googlu, postavio pregledač bez prijave koji briše podatke pri izlasku. To je ono što je do mene. Ali definitivno sve slušaju i čuju, to znam jer skoro svaki dan stiže ažuriranje message, upravljanje pozivima, swiftkey tastatura i td., bez ikakve potrebe i obrazloženja

Elena

Bože me sačuvaj dokle smo stigli.Da ne sme čovek u svojoj kući da priča jer ga prisluskuju,snimaju,prate. Bolje da se vratimo na cigla telefone i kompjutere sandučare,jer ovako su nam privatnost a mozda i bezbednost debelo ugrožene.

Mrčela

Pa, definitivno slušaju; ne znam da li prisluškuju. To nije tajna, jer da bi se Google aktivirao na glas "hey google", mora konstantno da osluškuje, da bi mogao da odreaguje. Jedini način je da proizvođači naprave, neki "fizički slider", za koji je mikrofon fizički povezan. E, to je onda to, nema prisluškivanja od googlea i ostalih. U tom slučaju ostaje samo operater.

Beogradska seljačina

Srbin će da se isplete iz radio mreže.

Onako usput

Definitivno prisluskuju. Sigurno se svima desilo da pricaju o necemo i onda pocnu ukucavati taj pojam u google i nakon samo dva, tri pocetna slova prvo iskace upravo taj pojam

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi