Zadržite isti broj i kad izgubite SIM karticu | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zadržite isti broj i kad izgubite SIM karticu

Izvor mts

Ne morate da brinete o vašem broju, čak iako izgubite SIM karticu, jer će vam kartica biti besplatno zamenjena za novu u nekoj od mts poslovnica.

 Izvor: mts

Da li vam se nekada desilo da izgubite telefon, a sa njim ujedno i SIM karticu? Čak i u slučaju da se dogodi da izgubite vašu mts SIM karticu, da vam je neko ukrade sa mobilnim telefonom ili je slučajno oštetite, ne morate da brinete, jer istu možete besplatno da zamenite za novu SIM karticu u nekoj od mts poslovnica, i da zadržite isti broj.

Da biste zaštitili vaš postpejd račun u slučaju da se desi da vam ukradu karticu ili je vi slučajno izgubite, preporučujemo vam da krađu ili gubitak SIM kartice prijavite našem Kontakt centru na broj0800 100 100.

Sa druge strane, ukoliko svoju SIM karticu želite da zamenite za uSIM (4G) karticu, to možete besplatno da uradite na vaš zahtev i da zadržite isti broj, a u slučaju da kupite novu SIM karticu i da se desi da je ista neispravna, karticu, takođe možete besplatno da zamenite.

Za više informacija o SIM kartici i zameni iste za novu u slučaju oštećenja, gubitka ili krađe posetite mts sajt. Uz mts vaš broj je uvek bezbedan!

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi