Viber: Kako slati tajne samouništavajuće poruke | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viber: Kako slati tajne samouništavajuće poruke

Pitali ste nas kako se šalju tajne samouništavajuće Vibe poruke - evo i odgovora!

  Izvor: MONDO portal

Viber je nedavno uveo tajne i samouništavajuće poruke, a mnogi od vas pitali su se kako se one šalju. I zaista, ako niste kliktali baš svuda na opcijama Viber aplikacije nije bilo jednostavno pronaći ih.

On je glavni čovek Viber aplikacije

Kako da promenite melodiju zvona i poruke

Samouništavajuće poruke omogućavaju slanje slika i video priloga, uz propratni tekst i definisanje vremena nakon kojeg će se te poruke izbrisati same od sebe.

Na raspolaganju vam je vreme od jedne do 10 sekundi, ali samo u četiri koraka (1, 3, 7 ili 10), a nakon slanja osoba će imati mogućnost da pogleda video ili fotografiju u trajanju koje je pošiljalac odredi. I veliko iznenađenje VIBER NE DOZVOLJAVA PRAVLJENJE SNIMAKA EKRANA TAJNIH PORUKA! Makar ne na klasičan način, na koji se inače pravi ScreenShot.

Viber slanje tajnih samouništavajućih poruka:

Kliknite na Viber aplikaciju, uđite u kontakt kojem želite da pošaljete poruku, odaberite sliku ili video i ne šaljite je, nego kliknite na ikonicu olovke u donjem desnom uglu. Nakon toga obratite pažnju na ikonicu sata u donjem levom uglu, kliknite na nju i odaberite interval prikaza tajne poruke. Upišite tekst ili to preskočite i pošaljite poruku.

Kako to izgleda na telefonu na koji šaljete:

Nakon slanja videćete zamućenu poruku u konverzaciji s kontaktom kojem ste poslali tajnu poruku, a tako je Viber odlučio zbog privatnosti. Isti prikaz, zamućen, videće i kontakt kojem ste poruku poslali. Nakon što klikne na nju prikazaće se upozorenje da će upravo videti tajnu poruku, koja će nakon nekog vremena nestati. Kad vreme istekne - poruka nestaje.

Zašto su slike nakon slanja manje i lošije

Jedini dokaz o poslatoj poruci ostaje kod korisnika koji je poruku poslao, ali i on može da se obriše sa tog telefona ili i sa servera.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi