Prvi takvi stikeri

Viber, će maje mo? Leleee...

Autor Marko Čavić

Idemooo Niš – predstavljeni prvi Viber stikeri za grad Niš.

Izvor: Viber

Niška startap kompanija JustStart je uz podršku kompanije Rakuten Viber kreirala prve stikere sa motivima Niša za komunikaciju u okviru aplikacije Viber.

Stikeri su zasnovani na specifičnostima grada Niša, sa dozom karakterističnog humora i predstavljaju jedinstvenost govora, ljudi i lokacija po kojima je Niš nadaleko poznat.

Tek drugi zvanični projekat predstavljanja autentičnih Viber stikera za grad u Srbiji na Stiker marketu omiljene aplikacije za dopisivanje (posle Beograda) iniciran je kroz zvaničnu saradnju Naučno-tehnološkog parka Niš i centrale za Evropu kompanije Rakuten Viber.

Popularni motivi najvećeg grada juga Srbije poput Niške tvrđave, Spomen-parka Bubanj, spomenika posvećenom Stevanu Sremcu i Natalijine ramonde ovekovečeni su u ovim simpatičnim stikerima, koji će na način srodan jedinstvenom duhu i šarmu Niša i njegovih građana oplemeniti i ulepšati komunikaciju na najpopularnijoj aplikaciji za razmenu poruka našeg regiona.

Paket stikera pod nazivom Idemooo Niš je besplatan za preuzimanje i može se preuzeti na linku ili putem pretrage Stiker Marketa na Viber aplikaciji.

Novi čet bot City&Me

Svi korisnici Viber aplikacije, koji budu besplatno preuzeli ovaj stiker paket, postaće korisnici i prvog čet bota za jedan grad u Srbiji - City&Me - digitalnog virtuelnog pomoćnika koji ima za cilj da građanima Niša i njegovim posetiocima omogući da lako i na intuitivan način na jednom mestu dobiju informacije kao što su red vožnje, servisne informacije o snabdevanju vodom, strujom ili grejanjem, lokacija sa mestima za reciklažu, najnovije i COVID-19 vesti, kao i kviz sa pitanjima o Nišu.

Takođe, City&Me čet bot pruža korisnicima i mogućnost interakcije kroz glasanje i pregled rezultata po svim važnim temama i pitanjima koje se tiču grada Niša i njegovih građana i gostiju.

City&Me čet-botu, koji aktivno koristi više od 15.000 stanovnika Niša, može se pristupiti preko linka i besplatan je za korišćenje.