Instagram

VIŠE OD 100 MILIONA PRATILACA NA INSTAGRAMU: Da li ste ikada čuli za ovog sportistu?

Kapiten indijske kriket reprezentacije pridružio se elitnoj listi sportista sa više od 100 miliona pratilaca na Instagramu

Izvor: MONDO / Instagram / @virat.kohli

Lista na kojoj nisu Dejvid Bekam, LeBron Džejms i Tom Brejdi, ali jesu Nejmar, Mesi i Kristijano Ronaldo, od danas broji još jednog člana – Virata Kohlija.

Ukoliko ne pratite kriket, velika je šansa da nikada niste čuli za kapitena indijske reprezentacije, ali više od 100 miliona Instagram korisnika jeste.

Virat Kohli kriket
Izvor: MONDO / Instagram / @virat.kohli

Iako Indija broji 17,7% svetske populacije i tik je iza Kine po broju stanovnika Virat Kohli je ubedljivo najpopularniji Indijac ako pitate Instagram. Prva sledeća je čuvena glumica Priyanka Chopra sa „samo“ 60 miliona.

Pryianka Chopra
Izvor: MONDO / Instagram /@priyankachopra

Pored Instagrama Virat je popularan i na 40,8 miliona pratilaca na Twitteru i 36 miliona na Facebooku.Pored toga što je prvi Indijac koji je stigao do 100 miliona pratilaca na Instagramu, on je ujedno i prvi Azijat i prvi igrač kriketa koji je ovo postigao.

Ovaj 32-godišnji Indijac je sve popularniji na društvenim mrežama, ali je još uvek daleko iza prve zvezde Juventusa i boga instagrama - Kristijana Ronalda sa 267 miliona pratilaca.

Cristiano Ronaldo Instagram
Izvor: MONDO / Instagram / @cristiano

Da li ste vi čuli za Virata Kohlija?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

(MONDO)