Platforme

PROVERITE KAKO IZGLEDA PRE NEGO ŠTO SE SASTANETE: Konačno se možete gledati preko popularne aplikacije za upoznavanje!

Romeo i Julija na digitalan način!

Aplikacija za upoznavanjeTinder je sa novom verzijom donela jednu novu opciju koja će se veoma dopasti korisnicima!

Kako u vreme pandemije koronavirusa sve manje ljudi izlazi iz svojih kuća, tako aplikacije za upoznavanje bivaju sve popularnije.

Zato je Tinder odlučio da ubaci opciju video razgovora! Ova firma napominje da je bezbednost na prvom mestu, a prevashodno tome besplatna opcija „Face to Face“ može da se koristi jedino ako obe osobe pristanu. Ukoliko samo jedna osoba klikne video ikonicu, druga neće biti obaveštena o tome.

Pored toga, ovu opciju možete da ugasite kada god hoćete, korisnici moraju da se pridržavaju pravila, a korisnici će moći da pošalju izveštaj Tinder-u ukoliko su se zbog tog video poziva doveli u neprijatnu situaciju. Ova funkcija će vam pomoći i da vidite kako izgleda osoba sa kojom ste se spojili, što smanjuje prevare i "catphishing", odnosno predstavljanje nečega što niste. 

Uzbuđeni smo što možemo da podelimo sa vama Face to Face opciju koja će stići širom sveta, i to nakon pozitivnih komentara naših korisnika koji su imali rani pristup ovoj funkciji! Ova opcija dodaje našu listu funkcija koja raste, a fokus je bio na bezbednosti korisnika kroz njihovu avanturu upoznavanja. Face to Face koristi foto verifikaciju, bezbednosti centar, kao i tehnologiju koja detektuje uvredljive poruke!“ – ističu iz te kompanije.

Rezultati kompanije AppAnnie govore da je Tinder ostao među top tri aplikacije za životni stil i uprkos pandemiji koronavirusa. Aplikacija je od njenog lansiranja, 2012. godine, skinuta u više od 340 miliona navrata, ali samo je 6 miliona korisnika kupilo „gold“ usluge!

Da li vi koristite Tinder?

Budite informisani bolje od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

(Mondo / BBC)