IPHONE I DALJE ŠIJE ANDROID U NAJVAŽNIJOJ STVARI: Apple mnogo uspešniji sa nadogradnjama

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Platforme
05.06.2022. / 12:09

IPHONE I DALJE ŠIJE ANDROID U NAJVAŽNIJOJ STVARI: Apple mnogo uspešniji sa nadogradnjama

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

RsS

Jedino nisu napisali da telefoni sa baznom memorijom, stari sa 16GB i oni noviji sa 64GB mogu primiti par update-ova i možeš da ga vratiš na fabrička jer je memorija puna. Zato savet kada kupujete iphone, samo 256 i 512GB da bi vas sluzio telefon par godina.

Dok Holidej

@RsS Nisi ti ni prošao pored iPhone, a deliš savete. Jedino iPhone sa 16GB imaju, generalno, problem zato što iOS i aplikacija zauzmu cca. 12GB. Za ostale nema problema, osim ukoliko nisi prepunio storage fotkama i klipovima. E sad druga je stvar što prosečan Srbistanac misli da je Dina kartica prava kartica, pa ne može da plati 1€ mesečno za 50GB prostora na iCloud.

RSs

@RsS @Dok Holidej Ako Vi kažete da nisam prošao pored iphone-a onda je to tako. Po vašoj logici ne znam zašto prave bilo šta osim bazne memorije, zašto bi to neko kupovao?! 👍

beogradska seljačina

a od deda mraza - budža. Glide typing sa predlozima i na jezicima osim engleskog i kineskog, Gboard baguje na ios-u sve kao slučajno, svi ostali nisu stigli 10 godina da naprave 1. aplikaciju tastature ni delimično da valja, pretraga imenika prilikom zvanja kao na androidu, da nije samo preko broja telefona, background play i kada se isključi ekran(makar zvuk) procenat baterije kad već ima mesta, otvaranje menija odozdo makar kao opcija... Safari da ne radi refresh baš svaki put kada stisneš back, novčanik da manje baguje, always-on display ili kao motorola što ima peek display - vrv najbolja opcija na svetu svih vremena.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi