Spajdi

Spider-Man 2 stiže na PC u januaru - šta treba da znate

Autor Ilija Baošić

Piter i Majls 30. januara 2025. stižu na računare.

Izvor: Archive.md / Steam

Prošlo je tačno godinu dana otkako je Sony lansirao Marvel's Spider-Man 2 igru za PlayStation 5, a to da li će se ovaj hit naslov eventualno naći na računarima se nikada nije dovodilo u pitanje. Naprotiv, razni piratski sajtovi već mesecima nude procurelu ranu verziju, ali ako čekate onu zvaničnu i uglancanu, nećete morati još predugo da budete strpljivi. Piter Parker i Majls Morales stižu na PC početkom sledeće godine.

Sony je na Comic Con događaju u Njujorku najavio da će Marvel's Spider-Man 2 biti lansiran za računare 30. januara 2025. godine, kao i da će biti dostupan putem Steam i Epic Games Store prodavnica. Najavu je pratio i trejler PC izdanja.

Spider-Man 2 stiže na PC
Izvor: Marvel Entertainment

Gejmerima će na raspolaganju biti dve verzije igre.

Standardna verzija donosi punu igru i sve PS5 dodatke, dok "Deluxe Edition" donosi po pet ekskluzivnih odela za Pitera i Majlsa i Shadow-Spider i Arachknight odela, između ostalog. Odlična vest je da će oni koji se odluče za standardnu verziju moći da je nadograde u Deluxe Edition u budućnosti.

Nažalost, još uvek nije poznato kakav će računar biti potreban za igranje ovog PC porta. To je nešto što ćemo saznati u narednom periodu. Međutim, ono što znamo, a što se nekima sigurno neće svideti je da će igra zahtevati PlayStation nalog.